Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Data_Center_Server_Room
Megoldások

Biztonság

Globális partnerségek és elérhetőség. Helyi szakértelem. Mivel a fenyegetések folyamatosan fejlődnek, mi segítünk Önnek megvédeni a kritikus infrastruktúrát – a központi infrastruktúrától a telephelyeken át a felhőig.

IT szolgáltatók számára

Vezető gyártókkal működünk együtt, hogy Ön páratlan védelmet nyújthasson ügyfeleinek.

Web_Developer_Typing_on_Laptop

Hálózatok és tartalmak védelme

Legfontosabb ügyfelei hálózatainak, alkalmazásainak és vállalati eszközeinek integritása. Olyan eszközöket, szoftvereket és szakértelmet kínálunk, amelyek segítenek a fenyegetések mérséklésében, az adatvesztés megelőzésében, az e-mailek védelmében és a tűzfalak telepítésében.

Asian_Woman_on_Bench_With_Laptop

A hozzáférés kezelése és a végpontok védelme

A mai csapatoknak bárhol és bármikor hozzáférést kell biztosítaniuk a rendszerekhez és adatokhoz. Segítünk ügyfeleinek abban, hogy minden platformon és eszközön zökkenőmentesen és biztonságosan kapcsolódhassanak egymáshoz.

Data_Center_Rack_Server_Cabinet_Is_Open

A sebezhetőségek felkutatása és javítása

Minden vállalatnál előfordul. Segítsen ügyfeleinek azonosítani, osztályozni és csökkenteni a technológiai infrastruktúrájukban lévő sebezhetőségeket.

Satellite Surveillance Operation

Intelligens biztonsági szint hozzáadása

Fejlett fenyegetésvédelem. Automatizált biztonság. Megfigyelési megoldások. Biztonsági tanácsadóink segítenek Önnek abban, hogy ügyfelei műveleteihez intelligenciát biztosítson a fenyegetésekre adott gyorsabb és összehangoltabb válaszlépések érdekében.

Biztonsági portfóliónk megtekintése
Legyen partnerünk
Kapcsolat
Gyártóink számára

A vállalkozásának növekedéséhez szükséges hatókör, biztonsági szakértelem és helyi piaci ismeretek.

Black_Woman_Smiling

Bővítse értékesítési lehetőségeit

Az Arrow-val való partnerség azt jelenti, hogy díjnyertes ellátási lánc szolgáltatásokhoz, kiterjesztett támogatáshoz és egy globális márka pénzügyi erejéhez juthat hozzá globális eléréssel, helyi szakértelemmel és bizonyított sikerekkel.

Group_Of_People_Having_Video_Conference

Képzések az IT piac vezető gyártóitól

Értékesítési képzés, műszaki workshopok, tanúsítványok. Engedélyezett tréning központunk a vezető biztonsági gyártók szakértelmét kínálják, valamint lehetőséget arra, hogy a végfelhasználókból ügyfelekké váljanak.

A woman holding a tablet

Gyártóink szinergiájának kihasználása a növekedés érdekében

A nagyobb ökoszisztémához való hozzáférés több keresztértékesítési lehetőséget jelent, több integrált, több gyártótól származó és piacképes megoldással, amelyek előreviszik az Ön vállalkozását.

Legyen viszonteladó partnerünk
Kapcsolat