Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Distributeur PowerStore Dell Technologies
Megoldások

Gyártók

A csatorna egyedülálló ismerete. Szakértelem a vállalati szintű technológiákban. Kiváló megoldások. A terjesztés digitalizálása.

Az Arrow segít a fejlődésben

Több mint disztribúció, az Arrow küldetése a növekedés.

Négyféleképpen növeljük vállalkozását

Speedometer_KPH

Gyorsabb piacra jutás

Platformok és stratégiák, megoldások és szolgáltatások valamint helyi szakértők globális hálózata, amely segít felgyorsítani a piacra jutást.

Gyorsabban növekedés
Data_Acquisition

Csatlakozás egy felhőalapú piactérhez

Könnyítse meg termékeinek megtalálását az ArrowSphere-en, a forgalmazási piactéren keresztül, amely 10 000 IT-szolgáltatót és több mint 3 millió végfelhasználót hoz össze a világ minden tájáról.

Bővítés az ArrowSphere segítségével
Data_Intelligence_And_AI

Az adatok hatékony alkalmazása

Globális elérés. Helyi betekintés. Mindkettőt arra használjuk, hogy olyan piacokra és fogyasztókhoz vezessük, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolhatják vállalkozására.

Kapcsolat

Mindenre kiterjedő érték partnereink számára

Focused young diverse teammates working with team

Marketing

Marketing csapatunk segít Önnek abban, hogy gyorsabban elérje a megfelelő ügyfeleket és kézzelfogható eredményeket érjen el.  A marketingplatformok ökoszisztémája által magasabb lesz befektetései megtérülése. 

Two business people meetings in modern office

Műszaki értékesítés

Szorosan együttműködünk az informatikai szolgáltatókkal, hogy megértsük a végfelhasználók egyedi kihívásait, és meghatározzuk az optimális megoldásokat. Szakértő értékesítési mérnöki csapatunk pre-sales és after-sales támogatást nyújt, beleértve a bemutatókat, értékeléseket és támogatást, hogy segítsük az üzlet megkötését és a további növekedést.

Female boss shows presentation on screen at business

Oktatás és képzés

Díjnyertes oktatási szolgáltatásokat és tanúsítványokat nyújtunk, lehetővé téve az informatikai szolgáltatók számára, hogy magabiztosan értékesítsenek, a végfelhasználók pedig megkapják a szükséges képzést.

Legyen viszonteladó partnerünk
Kapcsolat