Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
intersecting highways
Szolgáltatások

Gyorsítsa fel vállalkozása növekedését

Csökkentse az ügyfél-lemondást, és növelje versenyelőnyét és jövedelmezőségi potenciálját az Arrow szolgáltatásaival.

Szolgáltatások, amelyek segítenek megkülönböztetni Önt

Group business meeting in modern office
Irányított szolgáltatások

Kezdje meg felhasználói élményét

Bővítse szolgáltatási és megoldási lehetőségeit optimálisan – jelentősebb beruházás nélkül. Az Arrow felügyelt szolgáltatásai segíthetnek portfóliója bővítésében és az optimalizálás elérésében. Irányított szolgáltatási területeink egyre bővülnek, és magukba foglalják az adatkezelést, a hálózatépítést, a biztonságot és a felhőt.

Szüntesse meg a növekedés útjában álló akadályokat, egészítse ki képességeit, használja ki a meglévő technológiák teljes körű előnyeit, és növekedjen gyorsabban az Arrow segítségével.

Group of people in a meeting
Támogatási szolgáltatások

24 órás támogatás 

Zökkenőmentes üzleti műveletek Az Arrow átfogó és könnyen hozzáférhető támogatási szolgáltatási portfóliót épített ki, amely értékes szolgáltatásokat, innovatív kereskedelmi modelleket és megbízható működést kínál. A vásárlási ciklus minden szakaszában azonnali támogatást nyújtunk az értékelésektől az értékesítés előtti megoldások tervezésén át a telepítésig és azon túl is.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer
Nemzetközi logisztika

Kérjük adjon meg további részleteket

Könnyebb üzletvitel Európában. Nemzetközi ellátási láncunk és logisztikai szakértőink globális hálózata segít Önnek a nemzetközi üzleti folyamatokban.  Jogi, adóügyi, kereskedelmi megfelelőségi és szállítási erőforrásaink segítenek a nemzetközi üzleti folyamatok gyors megértésében.

Group_Of_People_Having_Video_Conference
Oktatás és képzés

Díjnyertes képzés

Legyen tájékozott az új és a feltörekvő technológiákkal kapcsolatban. Díjnyertes és személyre szabott képzési szolgáltatásaink révén lehetővé tesszük, hogy csapata megismerje és tanúsítsa a legújabb globális technológiai megoldásokat.

ThinkOn Services
Marketing

Az ügyféligények kielégítése az Ön megoldásaival

Eredményalapú, célközönség-központú növekedési marketing-megközelítésünk elősegíti a teljesítményt, és segít mérhető eredményeket elérni. A célcsoport helyes beazonosítása és a beszállítókkal való együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy megragadjuk a késői szakaszban rejlő vásárlási lehetőségeket.

Woman_Wearing_VR_Headset
Demó eszközök

Demó eszközök

Az infrastrunktúránk lehetővé teszi, hogy még a döntéshozatal előtt megismerjék ügyfeleink a kívánt eszközöket, szoftvereket. 

Szakértelem a fejlődő technológiai piacokon

Cloud

Felhő

Munkafolyamatok egyszerűsítése. Gyorsabb piacra jutás. Hozzon létre hibrid többfelhős megoldásokat a világ öt legjobb hiperskálázójához való hozzáféréssel. Alakítsa át és fejlessze vállalkozását a felhő segítségével.

Tudjon meg többet a felhőről
Private_And_Secure

Biztonság

A helyi biztonsági szakértők és a globális megközelítés kihasználásával biztonsági megoldásaink lefedik a teljes életciklust, a központi infrastruktúrától a peremhálózaton át a felhőig.

Tudjon meg többet a biztonságról
Data_Intelligence_And_AI

Adatintelligencia

Segítsen ügyfeleinek abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki adataikból, és annak megfelelően cselekedjenek. Kövesse nyomon a trendeket, és határozza meg a megfelelő meglátásokat az üzlet előmozdításához.

Tudjon meg többet az adatintelligenciáról
Servers

Modern adatközpont

Tárolás. Számítás. Hálózatépítés. Virtualizáció. Szoftver által meghatározott rendszerrel segítünk optimalizálni ügyfele adatközpontját.

Tudjon meg többet a modern adatközpontról
Dev_Kits_And_Tools

DevOps

Az Arrow széles beszállítói köre segíthet ügyfeleinek szoftverfejlesztői és informatikai csapataik integrálásában, hogy gyorsabban nagyobb eredményeket érjenek el.

Tudjon meg többet a DevOps-ról
Manufacturer

Ipari informatika

Ipari informatikai szállítóink ökoszisztémájának felhasználásával személyre szabott megoldásokat hozunk létre, amelyek segítenek az ügyfeleinek az OT, IT és OT/IT környezetekben bekövetkező állandó változások kezelésében.

Tudjon meg többet az ipari informatikáról
IoT

Peremhálózati megoldások

Az Arrow szakértelmet kínál a peremhálózati megoldások tervezésében és a megoldások szállításában az ügyfelek igényei alapján, miközben biztosítja a biztonságot a megnövekedett fenyegetési felületen.

Tudjon meg többet a peremhálózati megoldásokról