Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
intersecting highways
Tjänster

Påskynda tillväxten för ditt företag

Skilj dig från konkurrensen, minska kundomsättningen och öka lönsamhetspotentialen med Arrows tjänster.

Tjänster som hjälper dig att differentiera

Group business meeting in modern office
Managerade tjänster

Påbörja din resa

Utöka din service- och lösningskapacitet i stor skala – utan större investeringar. Arrows hanterade tjänster kan hjälpa dig att förbättra din portfölj och uppnå stordriftsfördelar. Våra hanterade serviceområden växer och omfattar datamanagering, nätverk och säkerhet samt molnet.

Eliminera hinder för tillväxt, komplettera kapaciteten, dra nytta av befintlig teknologi och väx snabbare med Arrow.

Group of people in a meeting
Supporttjänster

Support 24x7

Få sinnesro med smidig affärsverksamhet. Arrow har byggt upp en omfattande och lättillgänglig supporttjänsteportfölj som levererar värdefulla tjänster, innovativa kommersiella modeller och tillförlitlighet som du kan lita på. Vi levererar support, med snabbhet, i varje skede av köpcykeln, från bedömningar till design av lösningar före försäljning till installation och implementering och vidare.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer
Internationell logistik

Låt oss ta hand om detaljerna

Gör affärer enklare över hela Europa. Vårt globala nätverk av internationella leverans- och logistikexperter kan hjälpa dig genom en mängd internationella affärsprocesser. Vi har resurser inom juridik, skatt, handelsefterlevnad och transport, som kan hjälpa dig att snabbt förstå internationella affärsprocesser.

Industrial_Design_Engineering_Facility_Office
Professionella tjänster

Lösningsfokuserad

Teknologin är komplex – få tillgång till den lösningsexpertis du behöver. Våra professionella tjänster är strategiskt anpassade till ny teknik och kompletterande leverantörslösningar, vilket säkerställer att du får fokuserad expertis. Vi erbjuder utbildning och träning, hjälper dig att generera potentiella kunder och bygger kundförtroende för att påskynda försäljningen. 

Group_Of_People_Having_Video_Conference
Utbildning och lärande

Prisbelönt utbildning

Håll dig informerad om ny och framväxande teknologi. Genom våra prisbelönta och anpassade utbildningstjänster gör vi det möjligt för ditt team att få kunskap och certifieringar på de senaste globala tekniska lösningarna.

Business_Meeting_at_Trendy_Startup_Company
Finansiering och leasing

Spara kapital, bevara krediter

Anpassade lösningar och snabba offerter. Rörliga betalningsstrukturer och flexibel finansiering. Arrow hjälper till att hantera ekonomi på ett sätt som ger hållbar tillväxt, skyddar marginaler och minskar risker.

ThinkOn Services
Marknadsföring

Uppfyll kundernas behov med dina lösningar

Vår resultatbaserade, målgruppscentrerade marknadsföringsstrategi för tillväxt driver prestanda och hjälper dig att uppnå mätbara resultat. Vår intelligenta leadsgenerering och vårt samarbete med leverantörerna gör att vi kan fånga upp möjligheter, även om det är sent i köpprocessen.

Woman_Wearing_VR_Headset
Democenter

Att se är att tro

Arrow ECS Sverige har ett POC/Demo Center på kontoret i Kista,  där vi kan, både fysiskt och remote, visa både HW och SW från de flesta av våra leverantörer.

Expertis på teknologimarknader med hög tillväxt

Cloud

Cloud

Förenkla arbetsflöden. Kom  snabbare till marknaden  Bygg hybridlösningar för multicloud, du får tillgång till fem av världens främsta hyperscalers. Förvandla och utveckla din verksamhet med molnet.

Läs mer om Cloud
Private_And_Secure

Säkerhet

Genom att utnyttja lokala säkerhetsexperter och ett globalt tillvägagångssätt täcker våra säkerhetslösningar hela livscykeln, från core till edge till molnet.

Läs mer om säkerhet
Data_Intelligence_And_AI

Dataintelligens

Hjälp dina kunder att få ut det mesta av sina data och förvandla dem till användbara insikter. Spåra trender och få rätt insikter för att föra verksamheten framåt.

Läs mer om dataintelligens
Servers

Modernt datacenter

Storage. Compute. Nätverk. Virtualisering. Vi hjälper dig att optimera din kunds datacenter med ett mjukvarudefinierat system.

Läs mer om modernt datacenter
Dev_Kits_And_Tools

DevOps

Arrows gedigna leverantörspool kan hjälpa dina kunder att integrera sina mjukvaruutvecklings- och IT-team för att uppnå snabbare och mer värdefulla releaser.

Läs mer om DevOps
Manufacturer

Industriell IT

Med hjälp av vårt ekosystem av industriella IT-leverantörer skapar vi skräddarsydda lösningar för att hjälpa dina kunder att navigera i de ständiga förändringarna i OT-, IT- och OT/IT-miljöer.

Läs mer om industriell IT
IoT

Edge computing

Arrow erbjuder expertis inom edge computing-design och lösningsleverans baserat på vad dina kunder behöver, samtidigt som vi säkerställer att säkerheten är inbyggd i den utökade hotytan.

Läs mer om edge computing