Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial view of Las Vegas
Lösningar

Cloud

De plattformar, lösningar och den expertis ni behöver för att leverera hybridbaserade multicloud-lösningar som transformerar era kunders verksamhet.

För återförsäljare

Förenklar era affärer och öka er tillväxt. Vi jobbar tillsammans med er genom hela processen.

Transportation with Expressway, Road and Roundabout

Få tillgång till produkter som sträcker sig över datacentret, molnet och edge

Det krävs ett globalt ekosystem av leverantörer för att leverera hybridbaserade multicloud-lösningar. Vi har långvariga relationer med etablerade hårdvaru- och programvaruleverantörer, såväl som världens ledande hyperskalare och de främsta bland privata cloud service providers. 

Overhead of city at dusk

Öka er tillväxt med vår cloud engine

Med ArrowSphere, vår molnleverans- och hanteringsplattform kan ni erbjuda lösningar från vår marknadsplats med ledande molnleverantörer, andra leverantörer ni sluter avtal med direkt, samt era egna produkter och tjänster. Hantera era arbetsflöden och fakturering med tillgång till analys i världsklass. Allt på en enda plattform.

Aerial city lights at night

Bygg implementeringar

Vi hjälper partner att fylla luckor och bygga upp sina molnverksamheter genom certifierad teknisk support, utbildning och tjänster. Vårt team kan arbeta tillsammans med era för att utvärdera och utforma skräddarsydda lösningar. Vid avslutad affär kan Arrow tillhandahålla eftermarknadstjänster, allt från migrering till modernisering.

Women in a meeting in a modern office

Skala upp er verksamhet

Oavsett var ni befinner er på er molnresa, är vårt team här för att hjälpa er att bygga en lönsam och hållbar cloud service verksamhet. Från planering och utbildning, till praktisk business intelligence och support vid marknadslansering. 

Vill du veta mer?
Bli partner
För leverantörer

Utöka er globala räckvidd, skala upp er verksamhet och accelerera er flytt till XaaS-ekonomin.

Aerial view of people

Öka er plattformsberedskap

Utnyttja API:er för omedelbar driftsättning och enkel hantering. Om ni inte är API-redo hjälper vi er med övergången. Med ArrowSphere kan vi hjälpa er få ut era produkter på marknaden på ett effektivt sätt.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Expandera er räckvidd

Bygg kampanjer som visar era produkter inför rätt slutkunder. Jobba med återförsäljare för att avsluta affären. Vi hjälper er att bygga ut er pipeline.

Vill du veta mer?
Bli leverantör