Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial view of Las Vegas
Ratkaisut

Pilvi

Alustat, ratkaisut ja osaaminen, joita tarvitset toteuttaaksesi asiakkaidesi liiketoimintaa mullistavia hybridimonipilviratkaisuja.

IT-palveluntarjoajille

Yksinkertaistamme yrityksesi toimintaa. Kiihdytämme kasvua. Työskentelemme rinnallasi joka vaiheessa.

Transportation with Expressway, Road and Roundabout

Käytettävissä olevat tuotteet kattavat datakeskukset, pilven ja reunan

Hybridimonipilviratkaisujen tarjoamiseen tarvitaan globaali valmistajien ekosysteemi. Meillä on pitkät suhteet vakiintuneisiin laitteisto- ja ohjelmistotoimittajiin sekä maailman johtaviin hyperskaalaajiin ja parhaisiin yksityisiin pilvipalveluntarjoajiin.

Overhead of city at dusk

Kiihdytä kasvuasi pilvimoottorillamme

Kun mikä tahansa voi olla palvelua, kaiken on oltava yksinkertaisempaa. ArrowSphere tekee siitä mahdollista. Palkitun pilvipalveluiden toimitus- ja hallinta-alustamme avulla voit tarjota markkinapaikaltamme ratkaisuja johtavilta pilvipalveluiden toimittajilta ja muilta toimittajilta, joiden kanssa asioit suoraan, sekä omia tuotteitasi ja palveluitasi. Hallinnoi työnkulkujasi. Käytä yhdistettyä laskututusta. Hyödynnä maailmanluokan analytiikkaa. Kaikki yhden alustan kautta.

Aerial city lights at night

Rakenna maailmanluokan toteutuksia

Sertifioitua pilviosaamista. Me autamme kumppaneita täyttämään aukkoja ja rakentamaan pilviliiketoimintaansa tarjoamalla heille sertifioitua teknistä tukea, koulutusta ja palveluita. Myynnin valmistelun tiimimme voi työskennellä rinnallasi arvioiden ja suunnitellen mukautettuja ratkaisuja, ja kun saat solmittua sopimuksen, Arrow voi tarjota myynnin jälkeisiä palveluita siirtymisestä aina modernisointiin asti. Lopputulos: maailmanluokan toteutuksia asiakkaillesi.

Women in a meeting in a modern office

Skaalaa liiketoimintaasi

Älä rajoita toimintaasi ainoastaan pilven hallintaan. Riippumatta siitä, missä kohdassa olet pilvimatkallasi, tiimimme auttaa sinua kasvattamaan kannattavaa ja kestävää pilvipalveluliiketoimintaa. Arrow on sitoutunut edistämään menestystäsi suunnittelusta ja koulutuksesta toimintaa tukevaan liiketoimintatietoon ja markkinoillepääsyn tukeen. 

Ryhdy kumppaniksi
Ota yhteyttä
Valmistajille

Laajennamme globaalia kattavuuttasi. Skaalaamme liiketoimintaasi. Ja kiihdytämme siirtymistäsi XaaS-talouteen.

Aerial view of people

Kiihdytä alustavalmiuttasi

Pilviekosysteemin tulevaisuus ovat alustat, joilla XaaS-palveluita tarjotaan, hallitaan ja myydään. Alustat hyödyntävät API-rajapintoja tarjotakseen nopean käyttöönoton ja helpon hallinnan. Jos et ole valmis API-rajapintoihin, me autamme sinua siirtymässä. Ja palkitun ArrowSphere-alustamme avulla saat tuotteesi nopeammin markkinoille.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Laajenna yrityksesi kattavuutta

Painotamme lopputuloksia liidien sijaan. Rakennamme kampanjoita, jotka tuovat tuotteesi oikeiden loppuasiakkaiden näkyville. Teemme yhteistyötä IT-ratkaisujen tarjoajien kanssa sopimusten varmistamiseksi. Me autamme sinua kehittämään myyntiputkea.

Young business people analyzing sales

Olet tervetullut hyvään seuraan

Hyödynnä tuotteillasi aina käytettävissä olevaa palvelumallista tulovirtaa ArrowSpheren avulla. Kun liityt globaaliin valmistajaekosysteemiimme, olet mukana asiakkaidemme päivittäisessä toiminnassa ja toteutuksissa.

Ryhdy kumppaniksi
Ota yhteyttä