Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Man_Standing_on_Rooftop_with_Tablet
Alustat

ArrowSphere Cloud

ISO-sertifioitu, pilvipalvelujen päästä päähän -elinkaarenhallinta, joka auttaa hankkimaan, provisioimaan, hallitsemaan ja skaalaamaan monipilvipalveluitasi

Pilviliiketoiminnan toimitus ja hallinta – alusta loppuun.

Digitaalinen ekosysteemi laajenee jatkuvasti. Tarvitset teknologiaratkaisun, jonka avulla yrityksesi voi skaalautua ja mukautua asiakkaiden vaatimuksiin.

Quote_To_Order

Tarjoukset ja tilaukset

Tarkastele alennuksiasi, hallitse katteitasi ja rakenna täydellinen tarjous useiden ratkaisuiden osalta. Muuta tarjoukset helposti räätälöidyiksi tilauksiksi.

Data_Acquisition

Automaattinen provisiointi

Automaattisella provisioinnilla varmistat saumattomat käyttöönoton, nopeutat implementointia ja pienennät kustannuksia.

Renew Subscription

Tilaushallinta

Hallitse sekä SaaS-tilauksia että IaaS-kulutusta yksityiskohtaisesti. Käytä ennakoivaa analytiikkaa ja mukautettuja hälytyksiä.

Cash Flow_USD

Laskutus

Kattava laskutusintegraatio eri toimittajien välillä tekee täsmäytyksestä ja laskutuksesta kivutonta. Maksa meille jälkikäteen ja hanki lisää käyttöpääomaa.

Private_And_Secure

Identiteetti- ja pääsyoikeudet

Monivaiheisen tunnistautumisen ja Microsoftin kertakirjautumisvaihtoehtojen ansiosta käyttö on helppoa – turvallisuutta vaarantamatta.

Cloud_Infrastructure

Asiakasportaali

Lisää oma mukautettu IP-osoite ja yhdistä kaikki tehokkaiksi ratkaisuiksi.

Multi-Colored_LED_Wall_Closeup
Tee monimutkaisesta yksinkertaista

Pilvipalveluiden kasvu helpottuu

Arrow on sitoutunut tarjoamaan erinomaista palvelua kanavakumppaneillemme – ja ArrowSphere Cloud auttaa meitä siinä. ArrowSphere Cloud on johtava digitaalinen alusta, joka mahdollistaa pilviliiketoiminnan kasvun nopeasti ja skaalattuna. Kumppanimme nauttivat alustan yksinkertaisuudesta, joka näkyy kaikessa - tarjouksen tekemisestä hallintaan! Alusta on saanut useita alan tunnustuksia, mukaan lukien useita Microsoft Indirect Provider -tunnustuksia. Sen ovat tunnistaneet myös analytiikkayritykset IDC ja Forrester alustaraporteissaan. 

Automobile_Assembly_Line
Pilvipalveluita yksinkertaisesti

Tarjoa tehokkaita ratkaisuja

Suunnittele asiakkaillesi sopiva ratkaisu. ArrowSphere Cloud yhdistää sinut maailman johtaviin hyperskaalaajiin ja hyväksi todettuihin IaaS-, PaaS-, SaaS-, HaaS- ja pilviohjelmistojen toimittajiin. Sisäänrakennettujen lisäosien ja niihin liittyvien tuotteiden suositusten ansiosta et menetä tilaisuutta lisä- ja ristiinmyyntiin.

Data_Scientists_Monitoring_Operations
Koontinäytöt

Optimoi, turvaa, vähennä

Tietoturva, kulutus ja kestävä kehitys ovat keskeisiä kaikelle pilvitoiminnalle. ArrowSphere Cloud käyttää SecOps-, FinOps- ja GreenOps-alojen parhaita käytäntöjä tarjotakseen sinulle oivalluksia, joita tarvitset auttaaksesi asiakkaitasi optimoimaan toimintansa. Kolmen tehokkaan koontinäytön avulla voit tunnistaa parannusmahdollisuudet ja opastaa asiakkaitasi saavuttamaan turvallisemman, kustannustehokkaamman ja tuloksellisemman pilvikäytön.

 

 • Tietoturvan koontinäyttö: Valvo kaikkien asiakkaidesi turvallisuustilannetta
 • Kustannusten optimoinnin koontinäyttö: Seuraa pilvikulutusta ja tee suosituksia sen optimointiin
 • Kestävän kehityksen koontinäyttö: Arvioi, miten asiakkaasi suoriutuvat vihreistä tavoitteistaan
Man And Woman On Vespa Scooters
Tekoälyteknologia

Työskentele fiksummin ja nopeammin

Kuka asiakas tekee tässä kuussa parasta tulosta? Mikä on liikevaihtoennusteeni tämän vuoden loppuun mennessä? Miten yritykseni suoriutuu verrattuna viime vuoden samaan kuukauteen?

ArrowSphere Cloudiin sisäänrakennetun tekoälyteknologian avulla saat vastaukset liiketoimintasi erityisiin kysymyksiin. ArrowSphere Assistant analysoi liiketoimintasi ja antaa tietoon perustuvia suosituksia, jotta voit ryhtyä välittömiin toimiin ja tehdä vaikutuksen nopeammin.

ArrowSphere Assistant on tällä hetkellä saatavilla rajoitetusti. Kaikille Arrow-kanavakumppaneille ilmoitetaan, kun tämä ominaisuus on laajalti käytettävissä.

Tunnel_With_LED_Integrated_Lightwall
ISO 27001 -sertifioitu

Voit olla varma, että asiakastietosi ovat turvassa

Arrow välittää syvästi kanavakumppanien ja toimittajien tietojen suojaamisesta, minkä vuoksi olemme hankkineet ArrowSphere Cloudille ISO 27001 -sertifioinnin.

ISO 27001 -sertifiointi osoittaa, että Arrow toteuttaa tiukkoja toimenpiteitä ArrowSphere Cloudin käyttämän teknologian sekä kanavakumppaniemme ja toimittajiemme tietojen suojaamiseksi. Tarkka sertifiointi varmistaa erityisesti, että tietojen eheyden, infrastruktuurin resilienssin, liiketoiminnan jatkuvuuden, katastrofista palautumisen ja monien muiden kohteiden valvonta on käytössä.

Alalla arvostettu sertifiointi antaa mielenrauhaa, sillä se kuvastaa turvallisuudelle antamaamme suurta arvoa ja syvää sitoutumistamme tiukkojen vaatimustenmukaisuus- ja turvallisuuskäytäntöjen noudattamiseen.

Employees reviewing data on a laptop
Asiakasportaali

Myy helpommin

Höydynnä white label -markkinapaikkaamme ja luo asiakkaillesi itsepalvelukokemus. Yksi ArrowSphere Cloudin suurimmista eduista on asiakasportaalimme, joka on käytettävissä itse alustalla ja jonka avulla voit myydä tuotteita suoraan asiakkaillesi. Asiakasportaalin avulla voit:

 

 • Määrittää markkinapaikkatarjontasi ja mukauttaa sen, mitkä toimittajien tuotteet, ratkaisut ja hinnat tarjoat asiakkaillesi
 • Myydä omia ratkaisujasi, palveluitasi ja immateriaalioikeuksiasi
 • Löytää uusia myyntimahdollisuuksia analytiikkatyökalujen avulla (kuten Google Analytics)
 • Luoda markkinointikampanjoita ja mainostaa brändiäsi käyttäjäystävällisillä markkinointityökaluilla
 • Tarjota asiakkaillesi itsepalveluominaisuuksia tilausten muokkaamiseen

Innovoimme jatkuvasti ja teemme asiakasportaalista entistä vahvemman palvellaksemme tarpeitasi paremmin. On aika tarttua tilaisuuteen!

Man Paying Bill In Cafe
Nauti vaivattomasta laskutuksesta

FinOps on tehty helpoksi

Laskutuksen täsmäytys ja laskutus ylipäänsä on yksinkertaista, tarkkaa ja helppoa ArrowSphere Cloudin avulla. IaaS- ja SaaS-hallintapaneelit tekevät pilven käytöstä ymmärrettävää ja helposti seurattavaa. Kustannusoptimoinnin hallintapaneeli seuraa pilvikulutusta ja antaa suosituksia pilven käytön tehostamiseksi. FinOps-portaalimme kokoaa yhteen ominaisuuksia helpottaakseen laskutusta kaikin mahdollisin tavoin!

Tarkastele laskutustietoja maailmanlaajuisesti ja suodata tarvitsemasi mukaan nopeasti. Hanki jokaiselle asiakkaalle yhdistetty lasku, jonka voit integroida suoraan ERP-järjestelmääsi. Ryhmittele laskutusotteet resurssiryhmän tai kustannuspaikan mukaan. Säästä aikaa ja lisää tehokkuutta kätevillä export-ominaisuuksilla:

 • Flash export: Vie tietoja yhdellä klikkauksella
 • Advanced export: Määritä vapaasti template-pohjaasi vastaava tiedonvientien rakenne
 • Predefined export: Määritä suodattimet ja muoto, jotta voit palata ja tehdä tulevia tiedonvientejä hetkessä
Asian_Woman_on_Cliff_Overlooking_City

Virtaviivaista taustatoimintoja

Automatisoi digitaalinen toimitusketju. ArrowSphere Cloud vähentää virheitä integroimalla tarjous-, tilaus- ja provisiointitoiminnot. Luo usean toimittajan ratkaisuja yhidstävä tarjous, joka vastaa katevaatimuksiasi, ja muunna se sitten helposti tilaukseksi. Automatisoitu provisiointimme tarkoittaa lähes välitöntä käyttöönottoa ja pienempiä kustannuksia.

Tarjoamme myös Microsoft Teams -integroinnin, joka lisää tehokkuutta: voit vastaanottaa haluamiasi ilmoituksia reaaliajassa kätevällä Teams-kanavalla.

Modern_Airport_Moving_Walkway

Hyödynnä maailmanluokan liiketoiminta-analytiikkaa

Seuraa suoritusindikaattoreitasi helposti. Kattavat koontinäyttömme antavat sinulle oivalluksia, joita tarvitset älykkäiden kasvumahdollisuuksien tunnistamiseen. Tutustu tarkemmin yksityiskohtiin ja seuraa asiakkaidesi pilviliiketoimintaa reaaliajassa – kulutustrendien analysoinnista tulevaisuuden kulutuksen ennustamiseen.

Blue_Circuitboard_Closeup

Integroi järjestelmäsi

Säästä aikaa ja vähennä virheitä. Tarjoamme avoimia ohjelmointirajapintoja, jotka kattavat lähes kaikki ArrowSphere Cloudin ominaisuudet. API-työkalupakkimme avulla voit käyttää kaikkia työkalujamme luettelo- ja valmistelutyökaluista laskutuksen ja kulutuksen hallintaominaisuuksiimme. Kattavat API-dokumentaatiomme ovat helposti saatavilla verkossa, ja tiimimme tarjoaa aina teknistä tukea.

ArrowSphere Cloud tarjoaa kokonaisvaltaista elinkaaren hallintaa

Hakeudu hyvään seuraan

Palkittu alustamme on auttanut sekä valmistajia että IT-palveluntarjoajia nopeuttamaan digitaalista siirtymää. Jotkut kumppaneistamme raportoivat jopa 250 %:n liikevaihdon kasvusta!

Lue, miten ArrowSphere Cloud voi tehostaa liiketoimintaasi
Pyydä esittely