Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Man_Standing_on_Rooftop_with_Tablet
Platforms

ArrowSphere Cloud

ISO-gecertificeerd, end-to-end cloud lifecycle management dat u helpt bij het verwerven, leveren, beheren en schalen van uw multicloud-services

Cloudbedrijf, geleverd en beheerd.

Het digitale ecosysteem blijft zich uitbreiden. U hebt een technologische oplossing nodig waarmee uw bedrijf mee kan schalen en transformeren.

Quote_To_Order

Offertes en bestellingen

Bekijk uw kortingen, beheer uw marges en stel het perfecte aanbod samen voor meerdere leveranciers. Zet offertes moeiteloos om in op maat gemaakte bestellingen.

Data_Acquisition

Geautomatiseerde levering

Zorg voor naadloze implementaties, bespoedig de implementatie en verlaag de kosten met geautomatiseerde levering.

Renew Subscription

Abonnementsbeheer

Krijg gedetailleerde controle over zowel SaaS-abonnementen als IaaS-verbruik. Krijg toegang tot voorspellende analyses en aangepaste waarschuwingen.

Cash Flow_USD

Facturering en facturering

Uitgebreide factureringsintegratie tussen leveranciers maakt afstemming en facturering moeiteloos. Betaal ons achteraf en krijg meer werkkapitaal.

Private_And_Secure

Identiteit en toegang

Behoud het toegangsgemak zonder de beveiliging in gevaar te brengen, met onze multifactor authenticatie en 1-klik Microsoft single sign-on aanmeldingsopties.

Cloud_Infrastructure

Klantenportaal

Voeg uw eigen aangepaste IP toe en bundel alles tot krachtige oplossingen.

Multi-Colored_LED_Wall_Closeup
Vereenvoudig het complexe

Cloudgroei gemakkelijker gemaakt

Arrow is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service aan onze kanaalpartners - en ArrowSphere Cloud helpt ons precies dat te doen. ArrowSphere Cloud is een toonaangevend digitaal platform dat snelle en grootschalige groei van cloudbedrijven mogelijk maakt. Onze partners genieten van de eenvoud van het platform, van offertes en beheer en meer! Het platform heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder verschillende erkenningen van Microsoft Indirect Providers. Het is ook geïdentificeerd in platformrapporten door analistenbedrijven IDC en Forrester. 

Automobile_Assembly_Line
Cloud eenvoudig gemaakt

Lever krachtige oplossingen

Ontwerp elke keer de juiste oplossing voor uw klanten. ArrowSphere Cloud verbindt u met 's werelds toonaangevende hyperscalers en bewezen leveranciers van IaaS-, PaaS-, SaaS-, HaaS- en cloudsoftware. Dankzij onze ingebouwde aanbevelingen voor add-ons en gerelateerde producten mist u geen enkele kans om te upsellen of te cross-sellen.

Data_Scientists_Monitoring_Operations
Dashboards

Optimaliseren, beveiligen, verminderen

Beveiliging, uitgaven en duurzaamheid zijn essentiële pijlers van alle cloudactiviteiten. ArrowSphere Cloud hanteert best practices van SecOps, FinOps en GreenOps om u de inzichten te bieden die nodig zijn om uw klanten te helpen volledig te optimaliseren. Met behulp van drie krachtige dashboards kunt u mogelijkheden voor verbetering identificeren en uw klanten begeleiden bij het veiliger, kosteneffectiever en efficiënter maken van hun cloudgebruik.

 

 • Beveiligingsdashboard: Bewaak de beveiligingsstatus van al uw klanten
 • Dashboard voor kostenoptimalisatie: Volg clouduitgaven en doe aanbevelingen om te optimaliseren
 • Duurzaamheidsdashboard: Meet hoe uw klanten presteren ten opzichte van hun groene doelen
Man And Woman On Vespa Scooters
AI-ondersteund

Slimmer en sneller werken

Welke klant presteert deze maand het beste? Wat is mijn omzetprognose tot het einde van dit jaar? Hoe presteert mijn bedrijf in vergelijking met deze maand vorig jaar?

Krijg de antwoorden die u nodig hebt op specifieke vragen over uw bedrijf met ArrowSphere Assistant, de AI-technologie die is ingebouwd in ArrowSphere Cloud. ArrowSphere Assistant analyseert uw bedrijf en doet gefundeerde aanbevelingen, zodat u onmiddellijk actie kunt ondernemen en sneller een impact kunt hebben.

ArrowSphere Assistant is momenteel op beperkte basis beschikbaar. Alle kanaalpartners van Arrow worden op de hoogte gebracht wanneer deze functie algemeen beschikbaar is.

Tunnel_With_LED_Integrated_Lightwall
ISO 27001-gecertificeerd

U kunt er zeker van zijn dat uw klantgegevens veilig zijn

Arrow geeft veel om de bescherming van gegevens van kanaalpartners en leveranciers en daarom hebben we de ISO 27001-certificering voor ArrowSphere Cloud verkregen.

De ISO 27001-certificering toont aan dat Arrow strenge maatregelen neemt om de technologie die ArrowSphere Cloud gebruikt en de gegevens van onze kanaalpartners en leveranciers te beschermen. De strenge certificering zorgt er specifiek voor dat er controles aanwezig zijn voor gegevensintegriteit, veerkracht van de infrastructuur, bedrijfscontinuïteit, noodherstel en nog veel meer.

Dit gerespecteerde branchekeurmerk geeft u gemoedsrust, omdat het aantoont dat wij veel waarde hechten aan beveiliging en dat wij ons houden aan strenge compliance- en beveiligingspraktijken.

Employees reviewing data on a laptop
Klantenportaal

Eenvoudiger verkopen

Gebruik onze white-label marktplaats om een self-service ervaring voor uw klanten te creëren. Een van de grootste voordelen van ArrowSphere Cloud is dat ons klantenportaal toegankelijk is binnen het platform zelf, zodat u rechtstreeks aan uw klanten kunt verkopen. Met het klantenportaal kunt u:

 

 • Uw aanbiedingen op de marktplaats definiëren, aanpassen welke producten en oplossingen van leveranciers en welke prijzen u beschikbaar maakt voor uw klanten
 • Uw eigen oplossingen, diensten en IP verkopen
 • Kansen herkennen met gedetailleerde analyses, inclusief Google Analytics voor tracking in het portaal
 • Marketingcampagnes creëren en uw merk promoten met gebruiksvriendelijke marketingtools
 • Uw klanten zelfbedieningsmogelijkheden bieden om abonnementen aan te passen

We zijn altijd aan het innoveren en maken het klantenportaal steeds beter om nog beter in uw behoeften te kunnen voorzien. Tijd om te profiteren!

Man Paying Bill In Cafe
Geniet van probleemloze facturering

FinOps gemakkelijk gemaakt

Het afstemmen en factureren van facturen is eenvoudig, nauwkeurig en no-nonsense met ArrowSphere Cloud. IaaS- en SaaS-dashboards maken het gebruik van de cloud begrijpelijk en gemakkelijk te monitoren. Het dashboard voor kostenoptimalisatie houdt de clouduitgaven bij en doet aanbevelingen om het cloudgebruik te versterken. Ons speciale FinOps-portaal verzamelt functies om facturering op alle mogelijke manieren eenvoudiger te maken!

Bekijk rekeningoverzichten wereldwijd en filter snel naar wat u nodig heeft. Ontvang voor elke klant een geconsolideerde factuur die u rechtstreeks in uw ERP-systeem kunt integreren. Groepeer factuuroverzichten op resourcegroep of kostenplaats. Bespaar zelfs tijd en verhoog de efficiëntie met handige exportopties:

 • Flash-export: exporteer direct met één klik
 • Geavanceerde export: configureer de export zodat deze bij uw sjabloon past met behulp van geavanceerde export
 • Vooraf gedefinieerde export: definieer de filters en het formaat, zodat u in een handomdraai terug kunt komen en toekomstige exports kunt maken
Asian_Woman_on_Cliff_Overlooking_City

Stroomlijn uw backend-activiteiten

Automatiseer uw digitale supply chain. ArrowSphere Cloud vermindert fouten door offertes, bestellingen en levering te integreren. Stel een offerte op voor meerdere leveranciers die voldoet aan uw eisen voor de marges en zet die vervolgens eenvoudig om in een order. Onze geautomatiseerde levering betekent bijna onmiddellijke implementatie en minder kosten.

We bieden ook een Microsoft Teams-integratie die uw efficiëntie verhoogt door u in staat te stellen uw voorkeursmeldingen in realtime te ontvangen, in een handig Teams-kanaal.

Modern_Airport_Moving_Walkway

Profiteer van bedrijfsanalyses van wereldklasse

Bewaak moeiteloos uw KPI's. Onze uitgebreide dashboards geven u de inzichten die u nodig hebt om slimme groeikansen te identificeren. Duik in de details en bewaak de cloudactiviteiten van uw klanten in realtime - van het analyseren van uitgaventrends tot het voorspellen van toekomstig verbruik.

Blue_Circuitboard_Closeup

Integreer uw systemen

Bespaar tijd en verminder fouten. We bieden open API's voor bijna elke functie van ArrowSphere Cloud. U kunt onze API-toolkit gebruiken om toegang te krijgen tot alles van onze catalogus en leveringstools tot onze functies voor facturering en verbruiksbeheer. De uitgebreide API-documentatie is online gemakkelijk toegankelijk en het team is altijd beschikbaar om technische ondersteuning te bieden.

ArrowSphere Cloud biedt end-to-end levenscyclusbeheer

Zorg dat u in goed gezelschap bent

Ons bekroonde platform heeft zowel verkopers als IT-leveranciers geholpen om hun digitale transformatie te versnellen. Sommige van onze partners melden een omzetstijging van wel 250%!

Ontdek hoe ArrowSphere Cloud uw bedrijf kan ondersteunen
Vraag een demo aan