Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial city lights at night
Oplossingen

Hoe wij IT-leveranciers helpen groeien

Het volledige technologie-ecosysteem snel vooruit helpen.

Group of people in casual meeting

De complexiteit van het verkopen van IT vereenvoudigen

Verander inkoop in het eenvoudigste onderdeel van uw werkzaamheden, met onze oplossingen op maat, variabele betalingsstructuren en flexibele financiering. Heeft u snelle en nauwkeurige offertes nodig? Ons operationele team kan ze leveren, en niet pas over een paar dagen, maar in minder dan vier uur. Onze diensten voor financiering en leasing kunnen u en uw klanten ondersteunen, en u helpen uw financiën te beheren op een manier die duurzame groeimogelijkheden biedt en de marges beschermt, zonder het financiële risico.

Man and woman look at computer screen

Uw XaaS-bedrijf opbouwen

Het XaaS-model blijft zich ontwikkelen, waardoor marktplaatsen steeds waardevoller voor bedrijven worden. Een marktplaats helpt om de bedrijfsactiviteiten te vereenvoudigen, kopers te binden en meer producten te verkopen.

Met ArrowSphere, ons platform voor cloudlevering en -beheer, kunt u uw digitale groei krachtig stimuleren. Duizenden kanaalpartners en miljoenen eindgebruikers vertrouwen op ArrowSphere voor het beheer van hun activiteiten op het gebied van cloud-consumptie. Dankzij ons voortdurend groeiende platform kunnen u en uw klanten schalen en transformeren met behulp van de eenvoudig toegankelijke en veilige cloud-marktplaats, geautomatiseerde provisioning, abonnementenbeheer, offertes, bestellingen en facturering. 

Aerial of full parking lot

Uw verkoop stimuleren

Groei is essentieel om een marktpositie te behouden op de voortdurend evoluerende technologiemarkt. We helpen zowel IT-providers als vendors hun groeidoelstellingen te bereiken door resultaatgerichte solutions te leveren en operationele efficiëntie voor jouw bedrijf te stimuleren.

We bieden een enorme hoeveelheid hulpmiddelen waarmee je jouw verkoop kunt laten groeien, van toegewijde accountteams tot snelle en nauwkeurige offertes. Wij bieden robuuste enablement-mogelijkheden die u in staat stellen om meer te verkopen en meer opdrachten binnen te halen. Onze programma's voor lead- en vraagontwikkeling helpen u bij het vinden van gekwalificeerde leads en onze cruciale marktinformatie helpt u bij het vinden van potentiële nieuwe klanten. De technische verkoop van Arrow levert pre- en post-sales expertise die u helpt deals te sluiten en ervoor te zorgen dat de optimale oplossingen worden geïmplementeerd. En in ons Solutions-lab kunt u praktijkervaring opdoen via productdemonstraties, proofs of concept, innovatie en integratie, en via training en enablement.

Wij zijn meer dan een distributeur. Als u met ons samenwerkt, zullen onze oplossingen u helpen te groeien. 

Laat uw bedrijf groeien samen met Arrow
Meer informatie

Snel groeiende technologiemarkten

Aerial view of Las Vegas

Cloud

Platforms, oplossingen, expertise en toegang tot 's werelds beste hyperscalers. Onze oplossingen helpen bij de transformatie van de bedrijfsactiviteiten van uw klanten.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Beveiliging

Van de core tot de cloud en de edge, onze beveiligingsdiensten zorgen ervoor dat uw kritieke infrastructuur beschermd blijft.

Young business people analyzing sales

Data

Neem slimmer en sneller beslissingen met bruikbare inzichten en marktklare oplossingen

Big Data Server Room Lit in Blue

Modern datacenter

Evolueer de wijze waarop u en uw klanten groeien met onze moderne datacenteroplossingen

Woman_on_Laptop_at_Home

Edge-computing

Levering van ontwerpen en oplossingen voor veilige edge-computing gebaseerd op de behoeften van uw klanten.