Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_of_Blue_LED_Lights_Closeup
Platforms

Klantenportaal

Onze zelfbedienings-, white-label marktplaats voor klanten stelt uw klanten in staat om hun clouddiensten te kopen en te beheren.

Verkopen wordt eenvoudiger met uw eigen marktplaats voor klanten

Maak het kopen eenvoudiger voor uw klanten met een gebruiksvriendelijke interface

Bied uw klanten een uitgebreide catalogus van cloudproducten

Bied uw klanten de autonomie om hun abonnementen zelf bij te werken

Woman_on_Laptop_at_Home

Leer het klantenportaal van Arrow kennen

Ons klantenportaal, dat beschikbaar is binnen ArrowSphere, is een white-label marktplaats waarmee u eenvoudig kunt verkopen. Bied uw klanten een zelfbedieningservaring en laat ze van u kopen op een marktplaats die voorzien is van uw merknaam. Met het klantenportaal kunt u:

  • Uw aanbiedingen op de marktplaats definiëren, aanpassen welke producten en oplossingen van leveranciers en welke prijzen u beschikbaar maakt voor uw klanten
  • Uw eigen oplossingen, diensten en IP verkopen
  • Kansen herkennen met gedetailleerde analyses, inclusief Google Analytics voor tracking in het portaal
  • Marketingcampagnes creëren en uw bedrijf promoten met gebruiksvriendelijke marketingtools
  • Uw klanten zelfbedieningsmogelijkheden bieden om abonnementen aan te passen

We zijn altijd aan het innoveren en maken het klantenportaal steeds beter om nog beter in uw behoeften te kunnen voorzien. Tijd om te profiteren!

Colleagues Discussing Project

Klanten versterken

Het klantenportaal van Arrow is zelfbedienend, zodat uw klanten kunnen werken met de snelheid van hun bedrijf. U kunt hen in staat stellen cloudservices aan te schaffen, abonnementen aan te passen, het verbruik te controleren en nog veel meer. Ze melden een grotere tevredenheid en u profiteert van de verminderde werklast en de hogere gemiddelde inkomsten per gebruiker.

Business casual team manager having a discussion

Maak gebruik van bedrijfsinformatie

Het klantenportaal is nauw verbonden met ArrowSphere, ons portaal voor kanaalpartners. Dit biedt u real-time inzicht in de acties van uw klanten in uw markt. Bewaak KPI's en signaleer kansen voor groei. U kunt zelfs de betrokkenheid in uw portaal meten met Google Analytics.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Zorg voor cloudgovernance

Controleer de toegang van gebruikers met op functies gebaseerde machtigingen op basis van de organisatiestructuur die u definieert. Verfijn de toegang door de controleniveaus voor elke gebruiker aan te passen.

New_York_City_Intersection_Aerial

Zorg voor een naadloze klantervaring

De interface is eenvoudig te gebruiken en heeft een duidelijk actiepad voor uw klanten om snel te bestellen en de activiteiten in de cloud op een eenvoudige manier te beheren.

Pas de ervaring aan. U kunt ons meertalige platform eenvoudig zo configureren dat het overeenkomt met de richtlijnen van uw merk. Stel kleuren in, upload afbeeldingen en voeg uw eigen juridische documenten toe. Geef het de uitstraling van een directe transactie met u, zonder de tijd en investeringen die nodig zijn om het zelf te moeten regelen!

Eenvoudiger verkopen met het klantenportaal van Arrow
Vraag een demo aan

Blijf op de hoogte met Arrow