Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group of people meeting at start up
Over

Waarom Arrow?

De juiste oplossingen vinden. Uw bedrijfsactiviteiten vereenvoudigen. Doe sneller en efficiënter zaken. Arrow loopt voorop in IT-distributie en is je gids voor versnelde groei in het gehele kanaal.

woman leading startup enterprise
Artikel

XaaS: The present and future of technology consumption

The as-a-service economy is here to stay — power your growth with Arrow Electronics

Integrated_Circuits_Colorful_Closeup
Vendors

Onze lijnkaart bekijken test

Ontwikkel krachtige, praktische en volledige multi-vendor IT-oplossingen met toegang tot honderden van 's werelds grootste vendors.

Urban traffic circle - view from above
Solutions

Beveiligingsoplossingen

Bescherm de bedrijfsactiviteiten van uw klanten met een compleet, end-to-end security framework van Arrow.

Laat ons jouw bedrijf begeleiden

XaaS: The present and future of technology consumption

Uw bedrijf laten groeien met innovatieve oplossingen

Ontdek beveiligingsoplossingen die werken

Laat Arrow uw gids zijn

Arrow is een IT-distributeur die begeleiding biedt bij innovatie in het hele kanaal. Wij helpen vendors en IT-leveranciers groeien door het bieden van uitgebreide technische expertise, innovatieve, real-world oplossingen en digitale platforms.

Bedrijven begeleiden in het hele IT-kanaal

IT-leveranciers meer mogelijkheden bieden via technologische innovatie

Laat uw bedrijf samen met ons groeien. Arrow biedt expertise op het gebied van nieuwe en opkomende technologieën en we staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw go-to-market-strategie en oplossingen op maat voor uw klanten. En wij doen dat efficiënt.

Vendors helpen de juiste connecties te maken

Uw bereik vergroten. Nieuwe markten aanboren. Arrow helpt bij de ondersteuning van uw verkoopinspanningen, door u te helpen meer producten en oplossingen te verkopen aan ons groeiende netwerk van IT-leveranciers over de hele wereld.

Parked_Shipping_Containers_Aerial
IT-distributiediensten die verder gaan dan alleen configureren, prijzen, offertes en bestellingen

Stimulatie van operationele efficiëntie op schaal

Operationele uitmuntendheid zit in het DNA van Arrow. Snelle en nauwkeurige processen voor configureren, prijzen, offertes en bestellingen vormen onze dagelijkse kost, en zijn fundamenteel voor wie wij als distributeur zijn. Wij breiden onze waarde uit tot buiten de traditionele distributie via strategische investeringen in mensen, platforms en processen. Wij helpen onze klanten hun operationele efficiëntie te stimuleren en hun winst te maximaliseren via cloudlevering en -beheer, flexibele financiering, API-automatisering van kritieke CPQ-functies, en nog veel meer.

Laat uw bedrijf groeien samen met Arrow
Meer informatie

Laat uw bedrijf gedijen, nu en in de toekomst.

Windmill_Farm_Zhoushan

Cloud

Werkstromen vereenvoudigen. Snellere marktintroductie. Hybride multicloud-oplossingen bouwen via de toegang tot vijf van 's werelds beste hyperscalers.

Security Camera

Beveiliging

Dankzij het gebruik van lokale beveiligingsexperts en een wereldwijde aanpak bestrijken onze beveiligingsoplossingen de hele levenscyclus, van core tot edge en cloud.

Arrow_Supply_Chain_Command_Center_1

Modern datacenter

Wij helpen u het datacenter van uw klanten te optimaliseren met een softwaregedefinieerd systeem dat de elementen van een traditioneel datacenter combineert.

Welding robotics, digital manufacturing

Data-intelligence

Help uw klanten hun gegevens optimaal te benutten en ze om te zetten in bruikbare inzichten. Volg de trends en help uw bedrijf vooruit.

Container ship from sea port working for delivery

Industriële IT

Navigeer en profiteer van de convergentie van IT en operationele technologie om slimme oplossingen te bouwen, van datacenter tot de intelligente edge.

Adults reviewing documents overhead

DevOps

Snellere marktintroductie. Stimuleer samenwerking. Stel uw klanten in staat te transformeren met doorlopende ontwikkeling, integratie, implementatie, testen en monitoring.