Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial view of Las Vegas
Oplossingen

Cloud

De platforms, oplossingen en expertise die u nodig heeft om hybride multi-cloudoplossingen te leveren die de bedrijfsvoering van uw klanten transformeren.

Voor IT-leveranciers

Uw bedrijfsactiviteiten vereenvoudigen. Uw groei versnellen. Wij begeleiden u bij elke stap van het proces.

Transportation with Expressway, Road and Roundabout

Toegang tot producten voor datacenter, cloud en edge

Het vergt een wereldwijd ecosysteem van vendors nodig om hybride multi-cloudoplossingen te leveren. Wij hebben al jarenlang relaties met gevestigde vendors van hardware en software, en met 's werelds grootste hyperscalers en de beste private clouddienstverleners.

Overhead of city at dusk

Versnel uw groei met onze cloud engine

Wanneer alles een dienst is, moet alles eenvoudiger zijn. ArrowSphere maakt het mogelijk. Met ons bekroonde platform voor cloud-levering en -beheer kunt u oplossingen aanbieden van onze marktplaats met toonaangevende cloud-vendors, van andere vendors die u rechtstreeks contracteert en uw eigen producten en diensten. Uw werkstromen beheren. De facturering consolideren. Toegang tot analyses van wereldklasse. Allemaal met één enkel platform.

Aerial city lights at night

Implementaties van wereldklasse bouwen

Niet alleen cloud-expertise, maar ook cloud-gecertificeerd. Wij helpen partners bij het opvullen van lacunes en het uitbouwen van hun cloud-activiteiten door middel van gecertificeerde technische ondersteuning, training en diensten. Ons pre-salesteam kan u begeleiden bij het beoordelen en ontwerpen van oplossingen op maat en nadat u de deal heeft gesloten, kan Arrow post-salesdiensten leveren voor uiteenlopende zaken, van migratie tot modernisering. Het eindresultaat: implementaties van wereldklasse voor uw klanten.

Women in a meeting in a modern office

Uw bedrijf schalen

Ga verder dan alleen het beheren van de cloud. Het maakt niet uit waar u zich in uw cloud-traject bevindt, ons team staat klaar om u te helpen bij het opbouwen van een winstgevend en duurzaam bedrijf voor cloud-diensten. Arrow zet zich in voor uw succes, van de planning en opleiding tot bruikbare zakelijke inzichten en go-to-market-ondersteuning. 

Aan de slag
Partner worden
Voor vendors

Uw wereldwijde bereik uitbreiden. Uw bedrijf schalen. En uw overgang naar de XaaS-economie versnellen.

Aerial view of people

Uw platform sneller gereed maken

Platforms zijn de toekomst van het cloud-ecosysteem en zijn de plek waar XaaS gevonden, beheerd en verkocht kan worden. Platforms maken gebruik van API's voor directe implementatie en eenvoudig beheer. Als u nog niet API-ready bent, helpen wij u de overstap te maken. En daarna zal ons bekroonde platform, ArrowSphere, u helpen uw producten sneller op de markt te brengen.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Uw bereik vergroten

De nadruk leggen op resultaten in plaats van op leads. Campagnes opzetten die uw producten aan de juiste eindklanten aanbieden. En samenwerken met leveranciers van IT-oplossingen om de deal te sluiten. Wij helpen u bij het bouwen van uw pijplijn.

Young business people analyzing sales

Begeef u in goed gezelschap

Profiteer van de kracht van een permanente as-a-service inkomstenstroom voor uw producten met ArrowSphere. Door u aan te sluiten bij ons wereldwijde ecosysteem van vendors zult u op de voorgrond komen te staan en deel gaan uitmaken van de implementaties die onze klanten dagelijks uitvoeren.

Aan de slag
Vendor worden