Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Room_Monitoring_Multiple_CCTV_Cameras
Oplossingen

Beveiliging

Wereldwijde partnerschappen en reikwijdte. Lokale expertise. Omdat de bedreigingen zich blijven ontwikkelen, helpen wij u met het beschermen van de kritieke infrastructuur, van core tot edge en cloud.

Voor IT-leveranciers

Wij werken samen met toonaangevende vendors, zodat u uw klanten een ongeëvenaarde bescherming kunt bieden.

System_Security_Specialist

Netwerken en inhoud beschermen

Niets is belangrijker dan de integriteit van de netwerken, toepassingen en bedrijfsmiddelen van uw klanten. Wij bieden de tools, software en expertise om bedreigingen te helpen in te perken, gegevensverlies te voorkomen, e-mails te beveiligen en firewalls op te zetten.

Asian_Woman_on_Bench_With_Laptop

Toegang beheren en eindpunten beveiligen

Teams hebben tegenwoordig overal en altijd toegang tot systemen en gegevens nodig. Wij helpen uw klanten om naadloos verbonden en veilig te blijven op elk platform en elk apparaat.

Data_Center_Rack_Server_Cabinet_Is_Open

Kwetsbaarheden opsporen en verhelpen

Elk bedrijf heeft ze. Help uw klanten kwetsbaarheden in hun technologische infrastructuur op te sporen, te classificeren en te verhelpen.

Development_Engineer_Is_Testing

Een intelligente laag aan de beveiliging toevoegen

Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen. Geautomatiseerde beveiliging. Monitoringoplossingen. Onze beveiligingsconsultants helpen u bij het verstrekken van informatie voor de bedrijfsactiviteiten van uw klanten, zodat u sneller en meer gecoördineerd kunt inspelen op bedreigingen.

Partner worden
Neem contact op
Voor vendors

Het bereik, de beveiligingsexpertise en de lokale marktkennis die nodig zijn om uw bedrijf te laten groeien.

Black_Woman_Smiling

Uw kanaal uitbreiden

Wereldwijd bereik. Lokale expertise. Bewezen succes. Samenwerken met Arrow betekent toegang tot bekroonde supply chain-diensten, uitgebreide ondersteuning en de financiële kracht van een wereldwijd merk.

Relaxed informal IT business meeting

Bied trainingen van marktleiders

Verkooptraining. Technische workshops. Certificeringen. Onze geautoriseerde trainingscentra bieden de expertise van toonaangevende vendors van beveiliging en de kans om van eindgebruikers klanten te maken.

Young business people analyzing data

Profiteer van onze allianties om te groeien

Toegang tot een groter ecosysteem betekent meer mogelijkheden voor cross-selling met meer geïntegreerde, multivendor en marktklare oplossingen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Vendor worden
Neem contact op