Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial view of colorful freight trains on the rail
Oplossingen

Hoe we het IT-kanaal ondersteunen

Groei stimuleren voor het hele technologische ecosysteem.

Het verschil dat Arrow maakt

We laten iedereen in het kanaal sneller groeien.

Wij zorgen voor de bedrijfsresultaten die er echt toe doen

Smart Logistic Concept_Tablet With Map

Uw unieke uitdagingen oplossen

In deze snelle wereld nemen we de tijd om te luisteren. Om de behoeften van onze klanten, leveranciers en eindgebruikers echt te kunnen begrijpen. Want voordat we de beste oplossingen kunnen aandragen, moeten we wel weten wat uw grootste uitdagingen zijn.

Women_Discussing_Business

Verbindingen creëren die ertoe doen

Wij verbinden mensen aan nieuwe ideeën en technologieën. En wij verbinden alle personen in het hele ecosysteem met elkaar: de leveranciers, de IT'ers en de eindgebruikers. Dankzij ons wereldwijde bereik, onze lokale kennis en onze gegevensgerichte aanpak is dat allemaal mogelijk. Wij werken samen met honderden toonaangevende technologieleveranciers over de hele wereld om innovatieve oplossingen te kunnen bedenken die de bedrijfsgroei echt stimuleren. 

engineer_checking_antenna

Ontwikkelen door verandering

Het technologielandschap verandert razendsnel. Daarom is het essentieel om tegemoet te komen aan de behoeften van uw eindgebruikers. Arrow benut technologie tot het uiterste op krachtige en innovatieve manieren. We helpen onze klanten door de moeilijkheden heen om de juiste oplossingen te vinden voor hun eindgebruikers. En we helpen onze leveranciers om zich snel aan te passen zodat ze sneller de markt op kunnen.

Artifical_Intelligence_Project

Resultaten die bedrijven transformeren

We leveren niet alleen technologie-oplossingen, maar we richten ons op dingen die echte resultaten opleveren. Onze resultaatgerichte aanpak werkt voor uw grootste uitdagingen. En zorgt ervoor dat iedereen in het kanaal zijn bedrijf kan laten groeien. 

Ontdek wat wij voor u kunnen doen
Neem contact op

Wat wij doen om het wereldwijde ecosysteem te ontwikkelen

Work meeting

Vendors

Diepgaande kennis van markten met snelle groei. Een wereldwijd partnernetwerk. Bekroonde platforms. Value added services voor succes.

Aerial of city and commuter line during the day

Waardetoevoegende doorverkopers

We helpen u bij het uitbreiden van uw zakelijke activiteiten door oplossingen met een hogere marge te bieden via toegang tot meer producten en door u te ondersteunen bij uw backoffice-taken.

Aerial view of Las Vegas

Aanbieders van cloudoplossingen

We ondersteunen u bij uw backoffice-taken met ons cloudplatform op maat, ArrowSphere, zodat u uw zakelijke activiteiten in de cloud verder kunt ontwikkelen.

Evening view of glass office building

Beheersdienstenverleners

Wij hebben contact met de meest toonaangevende IT-leveranciers over de hele wereld en kunnen u oplossingen bieden met meerdere leveranciers, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw klanten.

Female_Software_Engineer _Monitoring_System

Regionale systeemintegrators

Flexibele betaalopties. Persoonlijke ondersteuning. Wij vullen de gaten op zodat u een complete oplossing kunt bieden aan uw klanten.

Distributeur Dell Technologies

Wereldwijde systeemintegrators

Financiële en operationele flexibiliteit. Digitale transformatie en cloudondersteuning op schaal. Wij helpen u bij de ondersteuning van uw klanten terwijl zij zich ontwikkelen.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Telecombedrijven

Gecombineerde oplossingen om u te ondersteunen bij complexe taken. Wij helpen u bij het creëren van nieuwe en extra oplossingen voor uw klanten.

Asian_Business_Women_And_Group

Onafhankelijke softwareleveranciers

Dankzij onze contacten met de meest toonaangevende softwareleveranciers over de hele wereld kunnen wij u een marktplaats bieden voor volledige oplossingen voor eindgebruikers.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen
Neem contact op