Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Evening view of glass office building
Lösningar

Så stödjer vi IT-kanalen

Främja tillväxt för det tekniska ekosystemet

Vi levererar betydelsefulla affärsresultat

Women_Discussing_Business

Bygga meningsfulla kontakter

Vi för samman människor med nya idéer och ny teknik. Vår globala räckvidd, lokala expertis och tillvägagångssätt gör allt möjligt. Vi samarbetar med hundratals av världens ledande teknikleverantörer för att leverera innovativa lösningar som främjar affärstillväxt. 

engineer_checking_antenna

Utveckling genom förändring

Arrow erbjuder kraftfulla och innovativa sätt att maximera tekniken på. Vi hjälper våra återförsäljare genom komplexa beslut för att hitta rätt lösningar för slutkund. Vi hjälper våra leverantörer att anpassa sig snabbt så att de kan komma ut på marknaden på ett effektivt sätt.

Artifical_Intelligence_Project

Resultat som förändrar företag

Vårt resultatbaserade tillvägagångssätt angriper kärnan i era största utmaningar. Det gör det möjligt för alla i kanalen att driva sina företag framåt. 

Se vad vi kan göra för er
Kontakta oss

Vad vi gör för att utveckla det globala ekosystemet

Work meeting

Leverantörer

Expertkunskap om marknader med hög tillväxt. Ett globalt partnernätverk. Prisbelönta plattformar. Tilläggstjänster för framgång.

Aerial of city and commuter line during the day

Återförsäljare

Vi hjälper er att expandera och erbjuder lösningar med högre marginal genom tillgång till fler produkter och avlastning när det gäller backoffice-funktioner.

Aerial view of Las Vegas

Cloud solutions

Vi hjälper till att hantera backoffice-funktionalitet med vår anpassade molnplattform, ArrowSphere, så att er molnverksamhet kan expandera.

Evening view of glass office building

Hanterade service providers

Vi har tillgång till världens ledande IT-leverantörer och erbjuder flerleverantörslösningar som gör att ni får tid att fokusera på era kunder.

Female_Software_Engineer _Monitoring_System

Regionala systemintegratörer

Flexibla betalningsalternativ. Personanpassad support. Vi fyller i luckorna så att ni kan erbjuda helhetslösningar till era kunder.

Distributeur Dell Technologies

Globala systemintegratörer

Ekonomisk och operativ rörlighet. Digital transformation och molnsupport i stor skala. Vi hjälper er att vägleda era kunder i takt med att de utvecklas.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Telcos

Samlade lösningar som hjälper er att navigera bland komplexa frågor. Vi hjälper er att skapa nya erbjudanden för era kunder.

Asian_Business_Women_And_Group

Oberoende programvaruleverantörer

Med tillgång till världens ledande mjukvaruleverantörer tillhandahåller vi en marknadsplats där ni kan erbjuda helhetslösningar för slutkunder.