Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_Of_People_Having_Video_Conference
Tjänster

Utbildning och certifiering

Prisbelönta certifieringstjänster. Goda relationer med ledande leverantörer. Få allt ert team behöver för att hålla sig uppdaterade och certifierade med Arrows utbildnings- och certifieringstjänster

Så kan rätt inställning till utbildning få er verksamhet att växa

Employees_Collaborating_at_Roundtable_Aerial

Leverera utbildning i världsklass

Navigera tryggt i ett affärs- och tekniklandskap som är under ständig utveckling. Testa och uppgradera era färdigheter. Håll er uppdaterade inom den senaste och framväxande tekniken. Koppla ihop era kunders affärsmål med deras IT-planer.

Våra prisbelönta och skräddarsydda utbildningstjänster gör att ert team kan få kunskap och certifieringar inom de senaste globala tekniklösningarna. 

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Erhåll skräddarsydd utbildning

Färdigheter behöver uppgradering. Kunskap behöver utvecklas. Det finns inte två team som har samma krav. Det är därför vi samarbetar med er för att skräddarsy och anpassa moduler inom auktoriserade utbildningsprogram – så att ert team snabbt kan växa inom de områden ni behöver.

Satellite Surveillance Operation

Lär er av branschledarna

IBM. Veeam. Dell. Citrix. Trend Micro. Detta är bara några av de ledande leverantörer Arrow ECS samarbetar med för att ge er den högsta standarden på utbildning i branschen.