Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_Of_People_Having_Video_Conference
Palvelut

Koulutus

Palkitut koulutuspalvelut. Vahvoja suhteita johtaviin valmistajiin. Arrow'n koulutuspalveluilla hankit tiimillesi kaiken, mitä tarvitaan ajan hermolla pysymiseen ja sertifiointeihin.

Koulutukseen panostaminen voi kasvattaa liiketoimintaasi

Employees_Collaborating_at_Roundtable_Aerial

Hyödynnä maailmanluokan koulutusta

Liiku luontevasti alati kehittyvässä liiketoiminta- ja teknologiaympäristössä. Testaa ja päivitä osaamistasi. Pysy uusimpien ja nousevien teknologioiden tasalla. Sovita asiakkaidesi liiketoiminnan tavoitteet ja IT-suunnitelmat yhteen.

Palkitut ja räätälöidyt koulutuspalvelumme antavat tiimillesi mahdollisuuden hankkia tietoa ja sertifikaatteja uusimmista globaaleista teknologiaratkaisuista. 

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Hanki räätälöityä koulutusta

Taitoja täytyy täydentää. Osaamista on tarpeen kehittää. Ja jokaisella tiimillä on yksilölliset vaatimukset. Siksi räätälöimme ja säädämme valtuutettujen koulutusohjelmien moduuleja yhteistyössä kanssasi – jotta tiimisi pääsee kasvamaan nopeasti oleellisilla osa-alueilla.

Satellite Surveillance Operation

Opi alan johtavilta toimijoilta

VMware, Microsoft, IBM, Citrix, F5, Juniper. Nämä ovat vain muutamia johtavista valmistajista, joiden kanssa teemme yhteistyötä tarjotaksemme huippuluokan koulutusta.