Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial city lights at night
Ratkaisut

Miten autamme IT-palveluntarjoajia kasvamaan

Kiihdytämme koko teknologiaekosysteemin kehitystä.

Group of people in casual meeting

Yksinkertaista IT-myyntiä

Tee hankinnasta työsi helpoin osa-alue tarjoamillamme räätälöidyillä ratkaisuilla ja joustavalla rahoituksella. Rahoitus- ja leasingpalvelumme voivat tukea sinua ja asiakkaitasi talouden hallinnassa tarjoten kestäviä kasvumahdollisuuksia vähentäen taloudellista riskiä.

Man and woman look at computer screen

Rakenna XaaS-liiketoimintaa

XaaS-malli kehittyy edelleen ja tekee markkinapaikoista yhä arvokkaampia yrityksille. Markkinapaikka auttaa yksinkertaistamaan toimintaa, sitouttamaan ostajia ja myymään enemmän tuotteita.

ArrowSphere on pilvipalveluiden toimitus- ja hallinta-alusta, jolla voit tehostaa yrityksesi digitaalista kasvua. Tuhannet kanavakumppanit ja miljoonat loppukäyttäjät luottavat ArrowSphereen pilvikulutusliiketoiminnan hallinnassa. Jatkuvasti kasvava alusta mahdollistaa yrityksesi ja sen asiakkaiden skaalautumisen ja uudistumisen tarjoamalla helposti saavutettavan ja turvallisen pilvimarkkinapaikan, automatisoidun valmistelun, tilausten hallinnan, tarjous- ja tilaustoiminnot sekä laskutuksen. 

Aerial of full parking lot

Tehosta myyntiä

Tarjoamme tehokkaat valmiudet, joiden avulla voit myydä enemmän ja saada uusia asiakkuuksia. Kysyntää luovien ohjelmien avulla löydät vaatimuksiin sopivia liidejä, ja markkinatuntemuksemme avulla tunnistat potentiaalisia uusia asiakkaita. Arrow'n tekninen myynti tarjoaa osaamista, joka tukee myynnin varmistamista ja optimaalisten ratkaisujen toteutusta. Lisäksi saat Solutions Labissamme konkreettista kokemusta tuote-esittelyjen, konseptitestauksen, innovoinnin ja integraatioiden kautta – koulutuksen ja muun tukitoiminnan ohella.

Kasvata liiketoimintaasi Arrow'n kanssa
Lue lisää

Nopeasti kasvavat teknologiamarkkinat

Aerial view of Las Vegas

Pilvi

Alustoja, ratkaisuja, osaamista ja maailman johtavien hyperskaalaajien palvelut. Ratkaisumme auttavat uudistamaan asiakkaidesi liiketoimintaa.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Tietoturva

Tietoturvapalvelumme pitävät kriittisen infrastruktuurisi suojattuna ytimestä pilveen ja reunaan saakka.

Young business people analyzing sales

Data

Tee fiksumpia päätöksiä nopeammin toimenpiteitä tukevalla tiedolla ja markkinoille valmiilla ratkaisuilla

Big Data Server Room Lit in Blue

Moderni datakeskus

Kehitä yrityksesi ja asiakkaidesi kasvua moderneille datakeskuksille suunnatuilla ratkaisuillamme

Woman_on_Laptop_at_Home

Reunalaskenta

Turvallista reunalaskentaa ja ratkaisujen toimitusta asiakkaidesi tarpeiden perusteella.