Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
People_Crowd_On_Pedestrian_Crosswalk
Ratkaisut

Kasvata nykyistä liiketoimintaasi

Kasvata ja skaalaa toimintaa oikeilla työkaluilla, osaamisella ja ratkaisuilla

IT-palveluntarjoajille

Maksimoi monimutkaisten teknologioiden arvo. Tue tuottojen kasvua. Edistä liiketoimintaasi.

Team meeting in green space

Personoitu palvelu

Arrow'n tekniset ja kaupalliset asiantuntijat ovat käytettävissänne. Me autamme yritystäsi luomaan tehokkaita markkinoillepääsystrategioita ja räätälöityjä ratkaisuja.

Asian_Business_Women_And_Group

Myy enemmän ja löydä uusia asiakkuuksia

Me tarjoamme lisäarvoa tuottavia jakelu-, liiketoiminnan konsultointi- ja kanavatukipalveluita. Resurssimme ja ohjelmamme auttavat yritystäsi kasvamaan nopeammin, tehostamaan toimintaa ja uudistamaan liiketoimintaa nopeasti kehittyvän teknologiaympäristön tahdissa.

Arrow_Man_And_Woman_Working

Laajenna toimintaa digitaalisesti

Arrow tuo yhteen tilaukset, kulutuksen ja alustan auttaakseen niin IT-ratkaisujen kuin IT-palveluidenkin toimittajia. ArrowSphere on alalla tunnustusta saanut, palkittu toimitus- ja hallinta-alusta. Sen tarjoama kokonaisvaltainen pilven elinkaaren hallinta auttaa yritystäsi hallinnoinnissa, skaalautumisessa ja erottautumisessa.

Adults reviewing documents overhead

Suunnittelu ja tekninen myynnin tuki

Asiantuntijamme tekevät kanssasi tiiviisti yhteistyötä ymmärtääkseen asiakkaittesi yksilöllisiä haasteita ja luodakseen oikeita ratkaisuja tulosten varmistamiseksi. Tarjoamme lisäksi personoitua back-office-tukea, joka auttaa yritystäsi skaalautumisessa ja omien asiakkaidensa tukemisessa pienentäen kustannuksia ja parantaen tehokkuutta.

Business casual team manager having a discussion

Nopeuta myyntisykliä

Arrow auttaa pysymään jatkuvasti muuttuvien prioriteettien ja asiakkaiden kehittyvien tottumusten tasalla. Tietoratkaisujen portfoliomme käsittää muun muassa markkinatrendi- ja laitekanta-analyysejä, kysynnänluontia, kampanjoita sekä räätälöityjä tiedotus- ja koulutustapahtumia. Me tutkimme markkinatekijöitä ja arvioimme datatrendejä ymmärtääksemme markkinoiden tilannetta ja sen kehityksen suuntaa. Data Intelligence -palveluidemme avulla yrityksesi pystyy laatimaan kasvustrategioita, jotka auttavat kohdistamaan toimintasi oikeaan suuntaan.

A man driving a car in the night city

Joustava rahoitus

Räätälöityjä ratkaisuja ja nopeat, tarkat tarjoukset. Vaihtelevat maksurakenteet ja joustava rahoitus. Me tiedämme, että monet asiakkaillesi myyvistä ratkaisuista koostuvat enemmän kuin vain yhdestä tuotteesta. Usein ne ovat erilaisista laitteista, ohjelmistoista ja palveluista muodostuvia kokonaisuuksia. Rahoitus ja leasing -tiimimme voi muuntaa asiakkaidesi koko ratkaisun yhdeksi sopimukseksi. Lisäksi asiakkaasi arvostavat kykyä maksaa kaikesta pienillä, kiinteillä maksuilla samalla kun parannat marginaaliasi myymällä enemmän tuotteita tai palveluja kerralla.

Ryhdy kumppaniksi
Ota yhteyttä
Valmistajille

Laajenna kattavuutta. Etene markkinoille nopeammin. Kasvata myyntiputkeasi.

Miten autamme valmistajia kasvamaan

Cash_Flow_Euro

Tee markkinoinnistasi investointi

Markkinointipaketit ja -taktiikat eivät riitä kasvattamaan myyntiputkea. Siksi me keskitymme konkreettisiin liiketoimintatuloksiin – vaatimukset täyttävien mahdollisuuksien rakentamisesta sijoituksen tuoton kasvattamiseen.

Markkinointi
User_Value

Paranna loppukäyttäjäkokemusta

Kattavia palveluita loppukäyttäjille. Automaattiset ja nopeutetut uusinnat. Oikeanlaisia lisä- ja ristiinmyyntivaihtoehtoja, joilla ennakoidaan ja täytetään asiakkaidesi tarpeita.

Pipeline_EU

Lyhennä myyntisykliä

Asiakkaillesi tarjottavien kattavien rahoitusratkaisujen avulla voit parantaa katteitasi, pienentää taloudellista riskiä ja saada tuotteesi markkinoille nopeasti.

Lisätietoja rahoituksesta ja leasingista
Pin

Määritä laajennusmahdollisuuksia tarkasti

Toimintaa tukevat oivallukset auttavat ymmärtämään, minne voit laajentaa ja miten kasvaa. Saat syvälle pureutuvia analyysejä markkinoiden ajureista, mahdollisuuksista, trendeistä ja kilpailutilanteesta.

Lisätietoja markkinatiedoista
Ryhdy kumppaniksi
Ota yhteyttä