Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
People_Crowd_On_Pedestrian_Crosswalk
Løsninger

Få virksomheten din til å vokse

Voks og skaler med riktige verktøy, ekspertise og løsninger

For IT-leverandører

Maksimer verdien av avanserte teknologier. Driv virksomheten din fremover og øk omsetningen.

Team meeting in green space

Personlig service

Arrow gir deg personlig service med våre kunnskapsrike løsningsdesignere, operative spesialister og salgsrådgivere. Alle våre kunder får den samme eksklusive servicen fra en egen kontaktperson. Vi er her for å hjelpe deg med å skape effektive markedsstrategier og skreddersydde løsninger.

Asian_Business_Women_And_Group

Selg mer og vinn flere kontakter

Vi leverer value-add distribusjon, forretningskonsulenter og tjenester. Våre egenutviklede ressurser og tilpassede programmer hjelper deg med å vokse raskere, drive mer effektivt og transformere virksomheten din i henhold til et teknologilandskap som er i hurtig endring. Våre tjenester gjør deg klar for suksess:

  • Vår onboarding prosess omfatter forretningsplanlegging, hvor vi samarbeider for å identifisere mål og målgruppen, utvikler opplæring, samt optimalisering av produkter og tjenester.
  • Gjennom salgsstøtten hjelper vårt teknikerteam deg med å definere omfanget av arbeidet, kundedemoer og POC.
  • Vi er anerkjent som en av verdens 20 største leverandører av IT-opplæring, og med kunnskapen vår kan vi levere både rask opplæring i produkter og omfattende og skreddersydde programmer.
Arrow_Man_And_Woman_Working

Utvid digitalt

Arrow kombinerer abonnement, forbruk og plattform for å hjelpe både IT-løsninger, tjenesteleverandører og produsenter. Med våre digitale selvbetjeningsplattformer kan du kvitte deg med tungvinne back-office-funksjoner, slik at du kan fokusere mer på veksten for deg og dine kunder.

ArrowSphere er en anerkjent, prisbelønt plattform for levering og administrasjon som gir komplett styring over livssyklusen i skyen, slik at du kan lede, skalere og differensiere virksomheten din.

Adults reviewing documents overhead

Ingeniørtjenester og teknisk kundestøtte

Våre løsningsdesignere samarbeider tett med deg slik at du kan forstå de unike utfordringene dine kunder står overfor. De er med på å skape de riktige løsningene som gir virkningsfulle forretningsresultater som hjelper deg med å avslutte avtalen. Vi gir personlig tilpasset back-office-støtte, slik at du kan skalere og støtte kundene, mens du samtidig får reduserte kostander og høyere effektivitet.

Business casual team manager having a discussion

Akselerer salgssyklusen

Ved hjelp av vår brede portefølje med smarte løsninger, inkludert analyser av markedstrender/installasjonsbase, generering av etterspørsel og tilpasset informasjon og opplæring, hjelper Arrow deg med å holde tritt med stadig nye prioriteter og innkjøpsvaner som hele tiden er i utvikling. Vi undersøker markedsfaktorer og evaluerer datatrender for å forstå hvor markedet befinner seg og hvor det skal. Gjennom data intelligence hjelper vi deg med å finne frem til vekststrategier som fokuserer på de områdene med størst muligheter til en brøkdel av prisen til andre alternativer for markedsinformasjon.

A man driving a car in the night city

Få raske prisoverslag

Tilpassede løsninger og raske, nøyaktige prisoverslag. Variable betalingsstrukturer og fleksibel finansiering. Vårt finansierings- og leasingteam kan kombinere hele løsningen til kundene dine inn i en avtale. Kundene dine vil sette pris på hvor praktisk det er å betale for alt med lave, faste betalinger mens du forsterker marginen din ved å inkludere mer i avtalen.

Våre integrerte økonomiske løsninger hjelper deg med å styre økonomien din på en måte som leverer bærekraftige vekstmuligheter og beskytter marginer – uten den økonomiske risikoen.

La oss komme i gang
Kontakt oss
For produsenter

Øk din rekkevidde. Kom raskere til markedet.

Slik får vi produsenter til å vokse

Simplify

Gjør markedsføringen din om til en investering

Vi fokuserer på håndfaste forretningsresultater, fra å bygge opp kvalifiserte muligheter til å øke ROI.

Markedsføring
Cloud

Gjør salgssyklusen kortere

Med komplette finansieringsløsninger for kundene kan du øke driftsmarginene, fjerne økonomisk risiko og komme raskt til markedet.

Mer om finansiering og leasing
Pin

Muligheter for utvidelse

Få dybdeanalyser om markedsdrivere, muligheter, trender og konkurranselandskapet.

Mer om markedsintelligens
La oss komme i gang
Kontakt oss