Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
People_Crowd_On_Pedestrian_Crosswalk
Megoldások

Növelje meglévő vállalkozását

Növekedés és méretnövelés a megfelelő eszközök, szakértelem és megoldások használatával

IT szolgáltatók számára

Az összetett technológiák értékének maximalizálása. Ösztönözze a bevételek növekedését. Mozdítsa előre vállalkozását.

Team meeting in green space

Személyre szabott szolgáltatás

Az Arrow személyre szabott élményt nyújt szakértő megoldásmérnökeivel, csatornamenedzsereivel, üzemeltetési szakembereivel és értékesítési tanácsadóival. És minden ügyfelünk ugyanazt a „fehér kesztyűs” szolgáltatást kapja egy erre kijelölt ügyfélmenedzsertől. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek hatékony piacra lépési stratégiák és személyre szabott megoldások kialakításában.

Asian_Business_Women_And_Group

Adjon el többet, és nyerjen el több üzletet

Értéknövelt forgalmazási, üzleti tanácsadási és csatornatámogatási szolgáltatásokat nyújtunk. Saját erőforrásaink és személyre szabott programjaink segítenek a gyorsabb növekedésben, hatékonyabb működésben és a gyorsan fejlődő technológiai környezetnek megfelelően átalakítani vállalkozását. Különféle képességeket kínáló szolgáltatásaink felkészítik Önt a sikerre:

  • A bevezetési támogatásunk magában foglalja az üzleti tervezést, ahol együtt dolgozunk az értékesítési folyamat céljainak meghatározásán, a végfelhasználók megcélzásán, a képzés fejlesztésén, valamint a termék- és szolgáltatásoptimalizáláson.
  • Az értékesítés előtti támogatással képzett mérnöki csapatunk segít a sikeres munkaterület, az ügyfélbemutatók és a koncepciók bizonyításának létrehozásában.
  • Elismerten az első 20 globális IT-képzési szolgáltató közé tartozunk, és a képzésünk, továbbá a megvalósítási szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy azonnali termékképzést és átfogó, egyedi programokat is nyújtsunk.
Arrow_Man_And_Woman_Working

Digitális terjeszkedés

Az Arrow egyesíti az előfizetést, a fogyasztást és a platformot, hogy egyaránt segítse az IT-megoldások és -szolgáltatások szolgáltatóit és forgalmazóit. Digitális, önkiszolgáló platformjaink lehetővé teszik, hogy megszabaduljon a nehézkes back-office feladatoktól, így jobban összpontosíthat az Ön és ügyfelei üzleti növekedésére.

Az ArrowSphere egy iparági szinten elismert, díjnyertes szolgáltatási és menedzsment platform, amely a felhő életciklusának teljes körű menedzsmentjét kínálja, hogy segítsen Önnek kezelni, méretezni és kiemelkedővé tenni vállalkozását.

Adults reviewing documents overhead

Mérnöki és műszaki értékesítési támogatás

Értékesítési mérnökeink Önnel szorosan együttműködve azonosítják ügyfelei egyedi kihívásait, és létrehozzák a hatásos üzleti eredmények elérését biztosító megoldásokat, elősegítve Önnek az üzlet megkötését. Személyre szabott back-office támogatás nyújtásával biztosítjuk, hogy méretezhesse és támogathassa ügyfeleit, miközben csökkentett költségeket és nagyobb hatékonyságot érhet el.

Business casual team manager having a discussion

Gyorsítsa fel értékesítési folyamatait

Az Arrow segít Önnek lépést tartani a folyamatosan változó prioritásokkal és az állandóan változó vásárlói szokásokkal az intelligens megoldások sokszínű portfóliója segítségével, beleértve a piaci trendek/installációs bázis elemzését, a keresletgenerálási és fehérterületi kampányokat, valamint az egyedi tájékoztatókat és képzéseket. A piaci tényezőket kutatjuk, és értékeljük az adattrendeket annak megértésére, hogy hol és merre tart a piac. Az adatintelligencia alkalmazásával segítünk Önnek meghatározni a legnagyobb potenciállal rendelkező területekre összpontosító növekedési stratégiákat, más piaci intelligencia-lehetőségek költségének töredékéért.

Együttműködés az Arrow-val
Kapcsolat
A szolgáltatók/eladók számára

Terjessze ki a hatókörét. Gyorsabb piacra jutás. Növelje értékesítési folyamatát.

Hogyan segítünk az eladóknak növekedni

Simplify

Tegye a marketinget befektetéssé

A marketingcsomagok és taktikák önmagukban nem fogják növelni az értékesítési folyamatot. Ezért összpontosítunk a kézzelfogható üzleti eredményekre - a minősített lehetőségek kiépítésétől a ROI (megtérülés) növeléséig.

Marketing
Lock

Bővítési lehetőségek meghatározása

Az, hogy tudjuk, hol és hogyan terjeszkedjünk, cselekvőképes meglátásokkal kezdődik. Részletes elemzést kaphat a piac mozgatórugóiról, lehetőségeiről, trendjeiről és a versenyhelyzetről.

További információ a piaci intelligenciáról
Legyen viszonteladó partnerünk
Kapcsolat