Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Wind_Power_Station_Installed_On_Mountain
Platformok

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezik

ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkező platformként az ArrowSphere megfelel a szigorú adatbiztonsági szabványoknak, így Önöknek és ügyfeleiknek emiatt nem kell aggódniuk.

Az Arrow büszke, hogy rendelkezik az iparág által elismert Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 27001-es tanúsítványával.

Young woman riding a bicycle in the city at sunrise
Titoktartás, integritás és rendelkezésre állás

A tanúsítványról

ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkező platformként az ArrowSphere jól dokumentált és bevált szabványokkal rendelkezik az adatok bizalmas kezelésére, integritására és rendelkezésre állására vonatkozóan. Rendszeres auditálás gondoskodik arról, hogy a támogató infrastruktúra folyamatosan megfeleljen az ISO szabvány követelményeinek. Az Arrow több mint 100 ellenőrzést alkalmaz – beleértve a fizikai biztonságot, a fiókkezelést, a platformbiztonságot, az adatbiztonságot és az adatvédelmet, valamint az e-mailes biztonságot. 

Az ISO az iparág egyik szintmérőjeként jól mutatja, hogy milyen óriási hangsúlyt helyezünk a biztonságra, és jelzi a megfelelőségi és biztonsági gyakorlatok betartása iránti mély elkötelezettségünket.

Elkötelezettség a kiberbiztonság kiválósága iránt

Private_And_Secure

Titoktartás

Az adatok titkosak és bizalmasak maradnak

Document_Security

Integritás

Az adatminőséget fenyegetésészlelés és -felügyelet biztosítja

Servers

Rendelkezésre állás

Hozzáférés az adataihoz megszakítás nélkül

Laptop_In_Server_Room
Titoktartás

Adatainak védelme

Az ArrowSphere számos ellenőrzéssel rendelkezik annak biztosítására, hogy adatai teljes biztonságban legyenek, és a legnagyobb gondossággal kezeljék őket. Ezek az ellenőrzések segítenek az adatvédelem és a titoktartás fenntartásában, és biztosítják a GDPR-nek és más szabályozásoknak való folyamatos megfelelésünket.

Különböző ellenőrzésekkel gondoskodunk arról, hogy a jogosult felhasználók rendelkezzenek a megfelelő hozzáféréssel és jogosultságokkal, beleértve a többtényezős hitelesítést, az egyszeri bejelentkezést, a jelszó összetettségét és a szerepköralapú hozzáférés-vezérlést (RBAC). Ez biztosítja, hogy a célzott felhasználók a megfelelő hozzáféréssel rendelkezzenek – nem többel, és nem kevesebbel.

Suspension_Bridge
Integritás

A minőség és a hitelesség megőrzése

Az adatok csak akkor értékesek, ha valós és pontos információkat képviselnek. Az ArrowSphere olyan ellenőrzéseket vezetett be, amelyek biztosítják az adatok integritását, megakadályozzák a visszaéléseket, és megszüntetik a jogosulatlan felek általi manipulációt.

Az ArrowSphere platform és a webes alkalmazás front-end és back-end részén végzett tevékenységeket a hét minden napján 24 órában figyelemmel kísérjük. Garantáljuk, hogy az információk nem kerülnek ki az országból, és az adatok továbbításkor és nyugalmi állapotban is titkosítva vannak. Ha a továbbiakban nem kívánja adatait a platformon tárolni, anonimizálhatjuk az adatokat.

Képesek vagyunk észlelni a botok, külföldi szereplők és más kiberbűnözők rosszindulatú kísérleteit, és megvédjük az adatokat a sebezhetőségtől. 

Woman using laptop in office
Rendelkezésre állás

A fennakadások és leállások minimalizálása

Akkor és ott érhető el, amikor és ahol szüksége van rá. Az ArrowSphere rugalmas infrastruktúrája lehetővé teszi a jogosult felhasználók számára, hogy bármikor hozzáférjenek a platformhoz.

Az incidensek vagy potenciális katasztrófák megelőzése érdekében az ArrowSphere virtualizált, a fő példány pedig replikált, és automatikusan mozgatható. A georedundancia biztosítja, hogy ne tapasztaljunk rendszerleállást váratlan problémák esetén.

Szeretne többet megtudni az ArrowSphere biztonságáról?
Kapcsolatfelvétel