Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_Of_People_Having_Video_Conference
Szolgáltatások

Oktatás és képzés

Díjnyertes képzési szolgáltatások. Szilárd kapcsolatok a vezető beszállítókkal. Az Arrow oktatási és képzési szolgáltatásaival mindent megkaphat, amire csapatának szüksége van ahhoz, hogy naprakész és tanúsított maradjon.

Hogyan növelheti vállalkozását képzéseinken keresztül

Employees_Collaborating_at_Roundtable_Aerial

Világszínvonalú oktatás

Magabiztosan navigáljon a folyamatosan változó üzleti és technológiai környezetben. Tesztelje és fejlessze képességeit. Legyen naprakész a legújabb és újonnan megjelenő technológiák terén. Kapcsolja össze ügyfelei üzleti céljait az informatikai terveikkel.

Díjnyertes és személyre szabott képzési szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy csapata a legújabb globális technológiai megoldásokról szerezzen ismereteket és tanúsítványokat. 

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Személyre szabott képzés

A készségeket fejleszteni kell. A tudásnak fejlődnie kell. Nincs két csapat, melyeknek ugyanazok a követelményei lennének. Ezért dolgozunk Önnel együtt a képzési programok moduljainak testre szabásán – így csapata gyorsan fejlődhet azokon a területeken, amelyeken szükséges.

Satellite Surveillance Operation

Tanuljon az iparág vezető gyártóitól

Fortinet, IBM, Red Hat, Trend Micro, Veeam, VMware. Csak néhány a vezető gyártók közül, akikkel együttműködünk, hogy az iparág legmagasabb színvonalú képzését nyújthassuk Önnek.