Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_of_Blue_LED_Lights_Closeup
Platformok

Ügyfélportál

Önkiszolgáló, fehércímkés ügyfélpiacunk lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy megvásárolják és kezeljék felhőszolgáltatásaikat.

Az értékesítés egyszerűbbé vált a saját ügyfélpiacon

Tegye egyszerűbbé a vásárlást ügyfelei számára a felhasználóbarát felület segítségével

Kínáljon ügyfeleinek átfogó felhőalapú termékkatalógust

Biztosítson ügyfeleinek autonómiát az előfizetéseik önálló frissítéséhez

Woman_on_Laptop_at_Home

Ismerje meg Arrow ügyfélportálját

Az ArrowSphere-en belül elérhető ügyfélportálunk egy fehércímkés piactér, ahol könnyedén értékesíthet. Nyújtson önkiszolgáló élményt ügyfeleinek, és tegye lehetővé, hogy egy olyan piacon vásároljanak Öntől, amely az Ön márkájával van ellátva. Az ügyfélportál segítségével az alábbiakat teheti:

  • Meghatározhatja piaci ajánlatait, testreszabhatja, hogy mely eladói termékeket, megoldásokat és árakat bocsátja ügyfelei rendelkezésére
  • Saját megoldásokat, szolgáltatásokat és IP-t értékesíthet
  • Megismerheti a lehetőségeket a részletes elemzésekkel, beleértve a Google Analytics-et is a portálon belüli nyomon követéshez
  • Marketingkampányokat hozhat létre, és népszerűsítheti a vállalkozását felhasználóbarát marketingeszközökkel
  • Elérhetővé teheti ügyfelei számára az önkiszolgáló funkciókat az előfizetések módosításához

Mindig újítunk és fejlesztjük az ügyfélportált, hogy jobban kiszolgálhassuk az Ön igényeit. Ideje kihasználni a lehetőségeket!

Colleagues Discussing Project

Az ügyfelek felkészítése

Az Arrow ügyfélportálja önkiszolgáló, így ügyfelei saját vállalkozásuk tempójában haladhat. Lehetővé teszi számukra, hogy felhőalapú szolgáltatásokat vásároljanak, módosítsák az előfizetéseket, figyelemmel kísérjék a fogyasztást és még sok minden mást. Nagyobb elégedettségről számolnak be, és Ön kihasználhatja a kisebb munkaterhelést és a felhasználónkénti nagyobb átlagos bevételt.

Business casual team manager having a discussion

Az üzleti intelligencia kihasználása

Az ügyfélportál szorosan kapcsolódik az ArrowSphere értékesítési partnerportálunkhoz. Ez valós idejű betekintést nyújt az ügyfelek piaci tevékenységeibe. A KPI-k nyomon követése és a növekedési lehetőségek felismerése. A Google Analytics segítségével még a portálon belüli kapcsolatfelvételt is mérheti.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Felhőirányítás biztosítása

A felhasználói hozzáférés szabályozása szerepkör-alapú engedélyekkel az Ön által meghatározott szervezeti struktúra alapján. Finomíthatja a hozzáférést az egyes felhasználókhoz tartozó szabályozási szintek testreszabásával.

New_York_City_Intersection_Aerial

Zökkenőmentes ügyfélélmény biztosítása

A felület könnyen használható, és egyértelmű műveletekkel rendelkezik az ügyfelek számára, hogy gyorsan, egyszerűen rendelhessék meg és kezelhessék a felhőtevékenységeket.

Személyre szabhatja az élményt. Többnyelvű platformunkat könnyedén konfigurálhatja, hogy igazodjon a márka irányelveihez. Beállíthatja a színeket, képeket tölthet fel és saját jogi dokumentumokat csatolhat. Olyan, mintha közvetlenül Önnel lépnének kapcsolatba, anélkül, hogy időt és befektetést kellene fordítania rá!

Könnyebb értékesítés az Arrow ügyfélportálon keresztül
Bemutató kérése

Naprakészen értesülhet az Arrow tekintetében