Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_of_Blue_LED_Lights_Closeup
Alustat

Asiakasportaali

Itsepalveluperiaatteella toimivan white label -asiakasmarkkinapaikkamme avulla asiakkaasi voivat ostaa ja hallita omia pilvipalveluitaan.

Tee myynnistäsi helpompaa oman asiakasmarkkinapaikan avulla

Tee ostamisesta helpompaa asiakkaillesi käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla

Tarjoa asiakkaillesi kattava valikoima pilviratkaisuja

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus päivittää omat tilauksensa itse

Woman_on_Laptop_at_Home

Tutustu Arrow’n asiakasportaaliin

ArrowSpheressa saatavilla oleva asiakasportaalimme on white label -markkinapaikka, jonka avulla voit jälleenmyydä helposti useita ratkaisuja. Tarjoa asiakkaillesi itsepalvelukokemus ja anna heidän ostaa tuotteitasi brändilläsi varustetusta markkinapaikasta. Asiakasportaalin avulla voit:

  • Määrittää markkinapaikkatarjontasi ja mukauttaa sen, mitkä toimittajien tuotteet, ratkaisut ja hinnat tarjoat asiakkaillesi
  • Myydä omia ratkaisujasi, palveluitasi ja immateriaalioikeuksiasi
  • Löytää uusia myyntimahdollisuuksia analytiikkatyökalujen avulla (kuten Google Analytics)
  • Luoda markkinointikampanjoita ja mainostaa tarjoamaasi käyttäjäystävällisillä markkinointityökaluilla
  • Tarjota asiakkaillesi itsepalveluominaisuuksia tilausten muokkaamiseen

Innovoimme jatkuvasti ja teemme asiakasportaalista entistä vahvemman palvellaksemme tarpeitasi paremmin. On aika hyödyntää tilaisuus!

Colleagues Discussing Project

Itsepalvelua asikkaillesi

Arrow’n asiakasportaali on itsepalveluportaali, joten asiakkaasi pystyvät tekemään hankintoja omaan tahtiin. Voit sallia heidän ostaa pilvipalveluita, muokata tilauksia, valvoa kulutusta ja paljon muuta. Asiakastyytyväisyys paranee, säästät aikaa ja resursseja sekä parannat ansaintaasi.

Business casual team manager having a discussion

Hyödynnä liiketoimintatietoja

Asiakasportaali on tiiviisti linkitetty kanavakumppaniportaaliimme ArrowSphereen. Näin saat reaaliaikaisen näkyvyyden asiakkaidesi toimiin markkinapaikallasi. Tarkkaile tulosindikaattoreita ja huomioi kasvumahdollisuudet. Voit myös mitata portaalinsisäistä sitoutumista Google Analyticsin avulla.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Varmista pilvihallinta

Hallitse käyttäjien käyttöoikeuksia roolipohjaisilla käyttöoikeuksilla määrittämäsi organisaatiorakenteen perusteella. Tarkenna käyttöoikeutta mukauttamalla kunkin käyttäjän hallintatasoja.

New_York_City_Intersection_Aerial

Tarjoa saumaton asiakaskokemus

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja siinä on selkeät toiminnot, joiden avulla asiakkaasi voivat tilata nopeasti ja hallita pilvitoimintojaan helposti.

Mukauta kokemusta. Voit helposti määrittää monikielisen alustamme vastaamaan brändisi määrityksiä. Aseta värit, lataa kuvasto ja sisällytä omat lainmukaiset asiakirjasi. Anna sille ulkoasu, joka saa sen vaikuttamaan kuin asioisi suoraan kanssasi - ilman aikaa ja investointeja, joita oman markkinapaikan rakentaminen tyypillisesti vaatii!

Myy helpommin Arrow’n asiakasportaalin avulla
Pyydä esittely

Pysy ajan tasalla Arrow’n avulla