Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
intersecting highways
Palvelut

Nopeuta yrityksesi kasvua

Erotu eduksesi kilpailijoidesi keskellä, vähennä asiakasvaihtuvuutta ja lisää kannattavuutta Arrow’n palveluilla.

Palvelut, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta

Group business meeting in modern office
Hallinnoidut palvelut

Aloita matkasi

Laajenna palvelu- ja ratkaisuvalmiuksiasi – ilman huomattavia investointeja. Arrow’n hallinnoidut palvelut voivat auttaa sinua täydentämään portfoliotasi ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Hallinnoitujen palvelujen valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja kattaa tiedonhallintaan, verkkoihin, tietoturvaan ja pilvipalveluihin liittyviä palveluita.

Poista kasvun tiellä olevat esteet, lisää valmiuksiasi, hyödynnä olemassa olevia teknologioita mahdollisimman tehokkaasti ja skaalaa palveluitasi nopeammin Arrow’n palveluiden avulla.

Group of people in a meeting
Tukipalvelut

Ympärivuorokautinen tuki

Mielenrauhaa sujuvan liiketoiminnan myötä. Arrow on luonut kattavan ja helppokäyttöisen tukipalveluvalikoiman, joka tarjoaa hyödyllisiä palveluita, innovatiivisia kaupallisia malleja ja erinomaista luotettavuutta. Tarjoamme tukea – mahdollisimman nopeasti – ostosyklin jokaisessa vaiheessa arvioinneista ja myyntiä edeltävistä ratkaisuista asennukseen ja käyttöönottoon sekä muihin palveluihin.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer
Kansainvälinen logistiikka

Anna meidän hoitaa yksityiskohdat

Helpota liiketoiminnan harjoittamista kaikkialla Euroopassa. Maailmanlaajuinen kansainvälisten toimitusketjujen ja logistiikan asiantuntijoiden verkostomme voi auttaa sinua monien kansainvälisten liiketoimintaprosessien kanssa. Meillä on laki-, vero-, kauppa- ja kuljetusresursseja, joiden avulla voit ymmärtää kansainvälisiä liiketoimintaprosesseja nopeasti.

Industrial_Design_Engineering_Facility_Office
Asiantuntijapalvelut

Ratkaisukeskeinen

Teknologia voi olla monimutkaista – hyödynnä ratkaisukeskeistä asiantuntemustamme. Asiantuntijapalvelumme seuraavat strategisesti kehittyviä teknologioita ja täydentävien toimittajien ratkaisuja, minkä ansiosta voit hyötyä perusteellisesta asiantuntemuksesta. Tarjoamme koulutusta ja mahdollisuuksia, autamme sinua luomaan asiakassuhteita ja rakentamaan asiakkaiden luottamusta, jotta myyntisi saisi uutta potkua.

Group_Of_People_Having_Video_Conference
Koulutus

Palkittu koulutus

Pysy ajan tasalla uusista ja kehittyvistä teknologioista. Palkittujen ja mukautettujen koulutuspalveluidemme avulla tiimisi voi saada tietoa ja sertifikaatteja uusimpiin maailmanlaajuisiin teknologiaratkaisuihin liittyen.

Business_Meeting_at_Trendy_Startup_Company
Rahoitus ja leasing

Säästä pääomaa ilman luottoon tukeutumista

Mukautetut ratkaisut ja nopeat tarjoukset. Vaihtelevat maksuratkaisut ja joustava rahoitus. Arrow auttaa hallitsemaan yhtiösi taloutta tavalla, joka tarjoaa kestävää kasvua, suojaa katteita ja vähentää riskejä.

ThinkOn Services
Markkinointi

Vastaa asiakkaiden tarpeisiin omilla ratkaisuillasi

Tulospohjainen, yleisökeskeinen lähestymistapamme markkinointiin parantaa suorituskykyä ja auttaa sinua saavuttamaan selkeästi mitattavia tuloksia. Älykäs kohdennus ja yhteistyö toimittajien kanssa mahdollistavat uusien myyntimahdollisuuksien löytämisen.

Korkean kasvun teknologiamarkkinoiden asiantuntemusta

Cloud

Pilvipalvelut

Yksinkertaista työnkulkuja. Pääset markkinoille nopeammin. Rakenna monipilvihybridiratkaisuja hyödyntämällä viittä huipputason hyperskaalaajaa. Muuta ja kasvata liiketoimintaasi pilven avulla.

Lisätietoja pilvipalveluista
Private_And_Secure

Tietoturva

Paikallisten tietoturva-asiantuntijoiden ja maailmanlaajuisen lähestymistavan avulla tietoturvaratkaisumme kattavat koko elinkaaren ytimestä reunalle, aina pilveen asti.

Lisätietoja tietoturvasta
Data_Intelligence_And_AI

Dataan pohjautuvat tiedot

Auta asiakkaitasi hyödyntämään tietojaan mahdollisimman tehokkaasti ja muuntamaan ne hyödynnettäviksi näkemyksiksi. Seuraa trendejä ja keskity liiketoiminnan edistämisen kannalta tärkeisiin oivalluksiin.

Lisätietoja dataan pohjautuvista tiedoista
Servers

Moderni datakeskus

Tallennustila. Laskuteho. Verkot. Virtualisointi. Autamme sinua optimoimaan asiakkaasi datakeskuksen ohjelmisto-ohjatulla ratkaisulla.

Lisätietoja modernista datakeskuksesta
Dev_Kits_And_Tools

DevOps

Arrow’n luotettava toimittajavalikoima voi auttaa asiakkaitasi integroimaan ohjelmistokehityksen ja IT-tiimin, jonka avulla saadaan tehostettua sovelluskehitystä.

Lisätietoja DevOpsista
Manufacturer

Teollisuuden IT

Teollisuuden IT-toimittajajärjestelmämme avulla voimme luoda mukautettuja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitasi navigoimaan OT-, IT- ja OT/IT-ympäristöjen jatkuvien muutosten keskellä.

Lue lisää teollisuuden IT:stä
IoT

Reunalaskenta

Arrow tarjoaa asiantuntemusta reunalaskennan suunnitteluun ja ratkaisuihin sen perusteella, mitä asiakkaasi tarvitsevat, ja varmistaa samalla, että tietoturva on sisäänrakennettu osa kaikkialla.

Lue lisää reunalaskennasta