Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Data_Center_Server_Room
Ratkaisut

Tietoturva

Globaalit kumppanuudet ja kattavuus. Paikallista osaamista. Uhkien kehittyessä entisestään me autamme sinua suojaamaan kriittistä infrastruktuuria – ytimestä reunaan ja pilveen saakka.

IT-palveluntarjoajille

Teemme johtavien valmistajien kanssa yhteistyötä, jotta voit tarjota asiakkaillesi ensiluokkaista suojausta.

Web_Developer_Typing_on_Laptop

Suojele verkkoja ja sisältöä

Mikään ei ole tärkeämpää kuin asiakkaidesi verkkojen, sovellusten ja yritysresurssien eheys. Me tarjoamme työkaluja, ohjelmistoa ja osaamista, jotka auttavat pienentämään uhkia, estämään tietojen menetystä, suojaamaan sähköposteja ja käyttämään palomuureja.

Asian_Woman_on_Bench_With_Laptop

Pääsynhallinta ja päätelaitteiden suojaus

Nykypäivän tiimien on päästävä käsittelemään järjestelmiä ja dataa missä ja milloin tahansa. Me autamme asiakkaitasi varmistamaan saumattomat ja suojatut yhteydet kaikilla alustoilla ja laitteilla.

Data_Center_Rack_Server_Cabinet_Is_Open

Etsi ja korjaa haavoittuvuuksia

Niitä on joka yrityksessä. Auta asiakkaitasi tunnistamaan, luokittelemaan ja korjaamaan teknologiainfrastruktuurinsa haavoittuvuuksia.

Satellite Surveillance Operation

Lisää tietoturvaan älykkäitä toimintoja

Kehittynyt suojaus uhkia vastaan. Automatisoitu tietoturva. Valvontaratkaisut. Tietoturvakonsulttimme avulla voit tarjota asiakkaillesi tietoja, joilla uhkiin voidaan reagoida nopeammin ja koordinoidummin.

Ryhdy kumppaniksi
Ota yhteyttä
Valmistajille

Kattavuus, tietoturvaosaaminen ja paikallisten markkinoiden tuntemus, joita tarvitset liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Black_Woman_Smiling

Laajenna kanavaasi

Globaali kattavuus. Paikallista osaamista. Näyttöjä menestyksestä. Arrow'n kautta saat käyttöösi globaalin brändin tarjoamat palkitut toimitusketjupalvelut, laajennetun tuen sekä taloudellisen suorituskyvyn.

Group_Of_People_Having_Video_Conference

Alan johtavien toimijoiden tarjoamaa koulutusta

Myyntikoulutuksia. Teknisiä työpajoja. Sertifiointeja. Valtuutetut koulutuskeskuksemme tarjoavat johtavien tietoturvatoimittajien asiantuntemusta – sekä mahdollisuuksia saada loppukäyttäjistä asiakkaita.

A woman holding a tablet

Kasva verkostomme voimalla

Suurempi ekosysteemi tarjoaa enemmän ristiinmyyntimahdollisuuksia useammilla markkinoille valmiilla, integroiduilla monen valmistajan ratkaisuilla, joilla edistät liiketoimintaasi.

Tule mukaan portfolioomme
Ota yhteyttä