Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial city lights at night
Megoldások

Hogyan segítünk az IT szolgáltatóknak növekedni?

A teljes technológiai ökoszisztéma felgyorsítása.

Group of people in casual meeting

Egyszerűsítse az IT értékesítés bonyolultságát

Tegye a beszerzést munkája legegyszerűbb részévé, személyre szabott megoldásainkkal. Gyors és pontos árajánlatokra van szüksége? Operatív csapatunk nem napok alatt, hanem kevesebb mint négy óra alatt teljesíti a feladatot. 

Man and woman look at computer screen

XaaS-üzletág kiépítése

Az XaaS-modell tovább fejlődik, így a piacterek egyre értékesebbé válnak a vállalkozások számára. A piactér segít leegyszerűsíteni a műveleteket, bevonni a vásárlókat és több terméket értékesíteni.

Az ArrowSphere felhőszolgáltatási és -kezelési platformunkkal Ön is képes a digitális növekedést elősegíteni. Csatornapartnerek ezrei és végfelhasználók milliói támaszkodnak az ArrowSphere-re a felhőfogyasztási üzletáguk kezelésében. Folyamatosan bővülő platformunk lehetővé teszi az Ön és ügyfelei számára a skálázást és az átalakulást azáltal, hogy könnyen hozzáférhető és biztonságos felhőpiacot, automatizált rendelkezésre bocsátást, előfizetés-kezelést, árajánlatadást és megrendelést, valamint számlázást és elszámolást biztosít. 

Aerial of full parking lot

Ösztönözze az eladásokat

A növekedés elengedhetetlen a folyamatosan fejlődő technológiai piacon való helytálláshoz. Az informatikai szolgáltatóknak és a gyártóknak egyaránt segítünk elérni a növekedési céljaikat azáltal, hogy eredményalapú megoldásokat kínálunk, és növeljük az üzletmenet működési hatékonyságát.

Az erre kijelölt ügyfélkapcsolati csapatoktól kezdve a gyors és pontos árajánlatokig rengeteg erőforrást biztosítunk ahhoz, hogy növelhesse értékesítéseit. Olyan erőteljes képességeket kínálunk, amelyek felvértezik Önt az eladásra és további üzletszerzésre. Potenciális ügyfeleket és keresletet generáló programjaink segítenek Önnek a minősített érdeklődők felkutatásában, kritikus fontosságú piaci információink pedig a potenciális új ügyfelek azonosításában. Az Arrow műszaki értékesítése az értékesítés előtti és utáni szakértelemmel segíti az üzletkötést és az optimális megoldások megvalósítását. Megoldások laboratóriumunk pedig lehetővé teszi, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen termékbemutatók, megvalósíthatósági példák, innováció és integráció, valamint képzés és oktatás révén.

Több vagyunk egyszerű forgalmazónál. Együttműködésünk során megoldásaink segítik a növekedést. 

Együttműködés az Arrow-val
Miért az Arrow?

Nagy növekedésű technológiai piacok

Aerial view of Las Vegas

Felhő

Platformok, megoldások, szakértelem és hozzáférés a világ legnagyobb felhőszolgáltatóihoz. Megoldásaink segítenek átalakítani ügyfelei üzleti tevékenységét.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Biztonság

Biztonsági szolgáltatásaink a magtól a felhőn át az élekig biztosítják, hogy kritikus infrastruktúrája védve maradjon.

Young business people analyzing sales

Adatintelligencia

Okosabb és gyorsabb döntések meghozatala használható információkkal és piacképes megoldásokkal

Big Data Server Room Lit in Blue

Modern adatközpont

Fejlessze az Ön és ügyfelei növekedési módját modern adatközpont-megoldásainkkal

New_York_City_Intersection_Aerial

DevOps

Technológia, megbízhatóság és gyorsaság, hogy ügyfelei a szoftverfejlesztés teljes életciklusát magukénak tudhassák.

Woman_on_Laptop_at_Home

Edge computing

Biztonságos edge computing tervezés és megoldásszolgáltatás az ügyfelei igényei alapján.