Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Man_Standing_on_Rooftop_with_Tablet
Platformok

ArrowSphere Cloud

ISO-tanúsítvánnyal rendelkező, teljes körű felhőalapú életciklus-menedzsment, amely segít a több felhő alapú szolgáltatások beszerzésében, biztosításában, kezelésében és skálázásában

Felhőalapú üzleti tevékenység, leszállítva és felügyelve.

A digitális ökoszisztéma folyamatosan bővül. Olyan technológiai megoldásra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy skálázza és átalakítsa vállalkozását.

Quote_To_Order

Árajánlat és megrendelés

Tekintse meg kedvezményeit, kezelje árréseit, és építse ki a tökéletes kínálatot több beszállító között. Az árajánlatokat könnyedén személyre szabott rendelésekké alakíthatja.

Data_Acquisition

Automatizált telepítés

Biztosítsa a zökkenőmentes telepítést, gyorsítsa fel a megvalósítást, és csökkentse a költségeket automatizált telepítéssel.

Renew Subscription

Előfizetés-kezelés

Ellenőrizze részletesen mind a SaaS-előfizetéseket, mind az IaaS-fogyasztást. Férjen hozzá a prediktív elemzésekhez és az egyéni riasztásokhoz.

Cash Flow_USD

Számlázás és számlakezelés

A szállítók közötti átfogó számlázási integráció megkönnyíti az egyeztetést és a számlázást. Fizessen utólag, és szerezzen több működő tőkét.

Private_And_Secure

Személyazonosítás és hozzáférés

A többtényezős hitelesítés és az 1 kattintásos Microsoft egyszeri bejelentkezési lehetőségekkel a biztonság veszélyeztetése nélkül biztosíthatja a könnyű hozzáférést.

Cloud_Infrastructure

Ügyfélportál

Adja hozzá egyéni IP-címét, és kösse össze a hatékony megoldások érdekében.

Multi-Colored_LED_Wall_Closeup
Egyszerűsítse az összetett platformot

Könnyebb felhőalapú növekedés

Az Arrow elkötelezett amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújtson értékesítési partnereinknek – az ArrowSphere Cloud pedig éppen ebben segít nekünk. Az ArrowSphere Cloud egy vezető digitális platform, amely lehetővé teszi a felhőalapú üzlet gyors és nagy léptékű növekedését. Partnereink élvezik a platform egyszerűségét, az árajánlat-készítéstől a menedzsmenten át sok minden másig! A platform számos iparági elismerésben részesült, többek között számos Microsoft Közvetett Szolgáltató elismerésben. Az IDC és a Forrester elemző cégek platformjelentésekben is azonosították. 

Automobile_Assembly_Line
Felhő egyszerűen

Biztosítson hatékony megoldásokat

Mindig a megfelelő megoldást tervezze meg ügyfelei számára. Az ArrowSphere Cloud összekapcsolja Önt a világ vezető hiperskálázóival és a bevált IaaS, PaaS, SaaS, HaaS és felhőalapú szoftverszállítókkal. A bővítményekre és kapcsolódó termékekre vonatkozó beépített ajánlatainknak köszönhetően nem marad le a felül- vagy keresztértékesítés lehetőségéről.

Data_Scientists_Monitoring_Operations
Irányítópultok

Optimalizálás, biztonság, csökkentés

A biztonság, a kiadások és a fenntarthatóság minden felhőtevékenység alapvető pillérét jelentik. Az ArrowSphere Cloud alkalmazza a SecOps, FinOps és GreenOps bevált módszereit, hogy biztosítsa Önnek az ügyfelei teljes körű optimalizálásához szükséges információkat. A három hatékony irányítópult segítségével meghatározhatja a fejlesztési lehetőségeket, és útmutatást adhat ügyfeleinek arra vonatkozóan, hogy hogyan érhetik el a biztonságosabb, költségkímélőbb és hatékonyabb felhőhasználatot.

 

 • Biztonsági irányítópult: Az összes ügyfél biztonsági helyzetének nyomon követése
 • Költségoptimalizáló irányítópult: Kövesse nyomon a felhőbeli tevékenységekkel kapcsolatos kiadásokat, és tegyen javaslatokat az optimalizáláshoz
 • Fenntarthatósági irányítópult: Mérje fel, hogyan teljesítenek ügyfelei a zöld céljaik tekintetében
Man And Woman On Vespa Scooters
AI-kompatibilis

Dolgozzon okosabban és gyorsabban

Melyik ügyfél teljesít a legjobban ebben a hónapban? Milyen bevételi előrejelzést kapok az idei év végéig? Hogyan teljesít a vállalkozásom a tavalyi év ugyanezen hónapjához képest?

Kapjon választ az ArrowSphere Cloudba beépített AI-technológia, az ArrowSphere Assistant segítségével a vállalkozásával kapcsolatos konkrét kérdésekre. Az ArrowSphere Assistant elemzi az Ön vállalkozását, és megalapozott javaslatokat tesz, hogy azonnal intézkedhessen, és gyorsabban befolyásolhassa a helyzetet.

Az ArrowSphere Assistant jelenleg korlátozottan áll rendelkezésre. Minden Arrow viszonteladó partner értesítést kap, ha ez a funkció széles körben elérhető.

Tunnel_With_LED_Integrated_Lightwall
ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik

Biztos lehet benne, hogy az ügyféladatok biztonságban vannak

Az Arrow nagy figyelmet fordít a viszotneladó partnerek és a szállítók adatainak védelmére, ezért szereztük meg az ISO 27001 tanúsítványt az ArrowSphere Cloud-hoz. Az

ISO 27001 tanúsítvány bizonyítja, hogy az Arrow szigorú intézkedéseket tesz az ArrowSphere Cloud technológia, valamint viszonteladó partnereink és szállítóink adatainak védelme érdekében. A szigorú tanúsítvány kifejezetten biztosítja, hogy az adatok integritása, az infrastruktúra rugalmassága, az üzletmenet folytonossága, a katasztrófa utáni helyreállítás és még sok minden más tekintetében is megfelelő ellenőrzések legyenek érvényben.

Ez a jól ismert iparági marker biztosítja az Ön nyugalmát, mivel bizonyítja a biztonságra helyezett magas értéket, valamint a szigorú megfelelőségi és biztonsági gyakorlatok betartása iránti elkötelezettségünket.

Employees reviewing data on a laptop
Ügyfélportál

Értékesítsen könnyebben

Használja fehércímkés piacterünket, hogy önkiszolgáló élményt nyújtson ügyfeleinek. Az ArrowSphere Cloud egyik legnagyobb előnye, hogy az ügyfélportálunk elérhető a platformon belül, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az ügyfeleknek értékesítsen. Az ügyfélportál segítségével az alábbiakat teheti:

 

 • Meghatározhatja piaci ajánlatait, testreszabhatja, hogy mely eladói termékeket, megoldásokat és árakat bocsátja ügyfelei rendelkezésére
 • Saját megoldásokat, szolgáltatásokat és IP-t értékesíthet
 • Megismerheti a lehetőségeket a részletes elemzésekkel, beleértve a Google Analytics-et is a portálon belüli nyomon követéshez
 • Marketingkampányokat hozhat létre, és népszerűsítheti márkáját felhasználóbarát marketingeszközökkel
 • Elérhetővé teheti ügyfelei számára az önkiszolgáló funkciókat az előfizetések módosításához

Folyamatosan az ügyfélportál megújításán és fejlesztésén dolgozunk, hogy jobban kiszolgálhassuk az Ön igényeit. Ideje kihasználni a lehetőségeket!

Man Paying Bill In Cafe
Élvezze a problémamentes számlázást

A FinOps egyszerűvé vált

A számlázási egyeztetés és a számlázás egyszerű, pontos és érthető az ArrowSphere Clouddal. Az IaaS és SaaS irányítópultok érthetővé és könnyen nyomon követhetővé teszik a felhőhasználatot. A költségoptimalizálási irányítópult nyomon követi a felhőköltéseket, és javaslatokat tesz a felhőhasználat erősítésére. Dedikált FinOps portálunk olyan funkciókat gyűjt össze, amelyek minden lehetséges módon megkönnyítik a számlázást!

Tekintse meg a számlakivonatokat globálisan, és szűrje le gyorsan, amire szüksége van. Minden egyes ügyfélről összevont számlát kap, amelyet közvetlenül integrálhat ERP-rendszerébe. Csoportosítsa a számlázási kimutatásokat erőforráscsoport vagy költséghely szerint. További időt takaríthat meg és növelheti a hatékonyságot a kényelmes exportálási lehetőségekkel:

 • Flash export: Azonnali exportálás egyetlen kattintással
 • Speciális exportálás: A speciális exportálás segítségével konfigurálja az exportálást, hogy illeszkedjen a sablonhoz
 • Előre definiált exportálás: Határozza meg a szűrőket és a formátumot, hogy azonnal visszatérhessen, és a jövőben exportálhasson.
Asian_Woman_on_Cliff_Overlooking_City

Egyszerűsítse háttérműveleteit

Automatizálja digitális ellátási láncát. Az ArrowSphere Cloud az árajánlatok, a rendelések és a telepítés integrálásával csökkenti a hibákat. Építsen ki egy több forgalmazótól származó ajánlatot, amely megfelel az árrésre vonatkozó követelményeknek, majd egyszerűen alakítsa át megrendeléssé. Automatizált telepítésünk szinte azonnali megvalósítást és alacsonyabb költségeket jelent.

Microsoft Teams integrációt is kínálunk, amely növeli az Ön hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy valós időben, egy kényelmes Teams csatornán kapja meg az Ön által előnyben részesített értesítéseket.

Modern_Airport_Moving_Walkway

Használja ki a világszínvonalú üzleti analitikát

Könnyen felügyelheti a KPI-mutatókat. Átfogó kezelőpultjaink segítségével megismerheti az intelligens növekedési lehetőségeket. Fektesse le a részleteket, és valós időben kísérje figyelemmel ügyfelei felhő alapú üzletágait – a kiadási trendek elemzésétől a jövőbeli fogyasztás előrejelzéséig.

Blue_Circuitboard_Closeup

Integrálja rendszereit

Takarítson meg időt és csökkentse a hibákat. Nyitott API-kat kínálunk az ArrowSphere Cloud szinte minden funkciójának lefedésére. API eszközkészletünk segítségével mindent elérhet katalógusunktól és telepítőeszközeinktől kezdve a számlázási és fogyasztáskezelési funkcióinkig. Átfogó API-dokumentációnk könnyen elérhető online, csapatunk pedig mindig rendelkezésre áll, hogy technikai támogatást nyújtson.

Az ArrowSphere Cloud teljes életciklus-kezelést biztosít

Csatlakozzon Ön is a Cloud használók csapatához

Díjnyertes platformunk segített mind a beszállítóknak, mind az informatikai szolgáltatóknak felgyorsítani a digitális átalakulást. Néhány partnerünk 250%-kal növelte a bevételeit!

Ismerje meg, hogyan tudja az ArrowSphere Cloud támogatni vállalkozását
Bemutató kérése