Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city
Megoldások

Felhő

Platformok, megoldások és szakértelem szükséges Önnek ahhoz, hogy olyan hibrid többfelhős megoldásokat nyújtson, amelyek átalakítják ügyfelei üzletmenetét.

IT szolgáltatók számára

Egyszerűsítse műveleteit és gyorsítsa növekedését. Támogatjuk Önt minden egyes lépésnél.

Transportation with Expressway, Road and Roundabout

Hozzáférés termékekhez, amelyek kiterjednek az adatközpontra, a felhőre és az élekre (edge) is

A hibrid többfelhős felhőmegoldások megvalósításához a szállítók globális ökoszisztémájára van szükség. Hosszú távú kapcsolataink vannak a bevált hardver- és szoftvergyártókkal, valamint a világ vezető felhőszolgáltatóival és a privát felhőszolgáltatók legjobbjaival.

Overhead of city at dusk

Gyorsítsa fel növekedését felhőmegoldásainkkal

Ha valami szolgáltatás, akkor mindennek egyszerűbbnek kell lennie. Az ArrowSphere lehetővé teszi ezt. Díjnyertes felhőszolgáltatási és -kezelési platformunk lehetővé teszi, hogy a vezető felhőszolgáltatókat tartalmazó piacterünkről más, közvetlenül Önnel szerződésben álló szolgáltatókból, valamint saját termékeiből és szolgáltatásaiból származó megoldásokat kínáljon. Kezelje munkafolyamatait. Vonja össze a számlázást. Férjen hozzá világszínvonalú analitikához. Mindezt egyetlen platformon.

Aerial city lights at night

Világszínvonalú megoldások megvalósítása

Nem csak felhőszakértelmet, hanem felhőminősítési szolgáltatást is nyújtunk. Tanúsított technikai támogatással, képzéssel és szolgáltatásokkal segítünk partnereinknek a hiányosságok pótlásában és felhőalapú üzleti tevékenységük kiépítésében. Értékesítés előtti csapatunk Ön mellett dolgozhat az egyedi megoldások felmérésében és megtervezésében, és ha már megkötötte az üzletet, az Arrow az értékesítés utáni szolgáltatásokat is nyújt a migrációtól a modernizálásig. 

Women in a meeting in a modern office

Méretezze vállalkozását

Lépjen túl a felhő egyszerű kezelésén. Függetlenül attól, hogy hol tart a felhőszolgáltatásokkal kapcsolatos úton, csapatunk segít Önnek abban, hogy nyereséges és fenntartható felhőszolgáltatási üzletágat alakítson ki. A tervezéstől és oktatástól kezdve a megvalósítható üzleti intelligencián át a piacra lépés támogatásáig az Arrow elkötelezett az Ön sikere mellett. 

Tekintse meg felhőportfóliónkat
Együttműködés az Arrow-val
Legyen partnerünk
Gyártóink számára

Bővítse globális hatókörét, üzletét és gyorsítsa fel az átállást a XaaS gazdaságra.

Aerial view of people

Segítünk az átállásban

A platformok jelentik a felhő-ökoszisztéma jövőjét, ahol a XaaS megtalálható, felügyelhető és értékesíthető. A platformok API-kat használnak az azonnali üzembe helyezés és az egyszerű kezelés érdekében. Ha még nem áll készen az API-ra, segítünk az átállásban. Díjnyertes platformunk, az ArrowSphere segít abban, hogy termékeit gyorsabban piacra vigye.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Segítünk Önnek felépíteni értékesítési folyamatát

Az eredmények priorizálása az érdeklődő ügyfelek számára. Hozzon létre olyan kampányokat, mely során termékei a megfelelő végfelhasználókhoz jut el együttműködve a gyártóval a sikeres üzlet érdekében.

Young business people analyzing sales

Pozícionálja vállalkozását az IT piacon

Az ArrowSphere segítségével kihasználhatja a mindig elérhető, szolgáltatásként nyújtott bevételi forrás erejét termékei számára. Ha csatlakozik a globális szállítói ökoszisztémánkhoz, akkor Ön lesz az első számú felhasználó, aki nap mint nap részt vesz az ügyfeleink által végrehajtott megvalósításokban.

Együttműködés az Arrow-val
Legyen partnerünk