Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Blue_Computer_Motherboard_Closeup
Gyártóink

Silver Peak

Kompromisszumok nélküli SD-WAN megoldások

Áramellátás, WAN és biztonsági átalakítás

Name Asian_SysAdmin_in_Server_Room

Silver Peak vállalat-központú hálózati modelljével forradalmasítja a WAN megoldások piacát. A Silver Peak önvezérlő, nagy kiterjedésű hálózati platformja által működtetett vállalatok megszabadulhatnak a mai router-központú és alapszintű SD-WAN megközelítések kompromisszumaitól, és a WAN hálózat a "szükséges rossz" helyett valóban az üzletmenet egyik gyorsítójává válhat.

A Silver Peak, az SD-WAN technológia globális vezetője olyan hálózati szoftvereket kínál, amelyek a vállalkozások számára modern WAN hálózatok kiépítését teszi lehetővé, ami a felhőalapú és digitális átalakítási beruházások maximális értékét eredményezi.

Unity EdgeConnect ™ SD-WAN edge platform egy önvezérlő nagy kiterjedésű hálózatot biztosít, amely folyamatosan megtanulja és alkalmazkodik az üzleti igényekhez, hogy kimagasló felhasználói élményt nyújtson a vállalati szegmens és az IT üzemeltetés számára. Az EdgeConnect platform kiváltja a tradicionális routereket, egyesítve az SD-WAN-t, a tűzfalat, a szegmentálást, a routingot, a WAN-optimalizálást és az alkalmazások láthatóságát és vezérlését egyetlen központilag felügyelt platformon. Globális vállalkozások ezrei telepítették a Silver Peak WAN megoldásokat több mint 100 országban világszerte.

Female_In_Meeting_Room_With_Arrow_Building_In_Back

A Silver Peak 2021-ben az Aruba(HPE) részévé vált, hogy átfogó, biztonságos hálózati portfóliót biztosítson az ügyfelek igényeinek kielégítésére a campuson, a fióktelepen, az adatközpontban és a távoli munkavállalói környezetben.

A Silver Peak hozzáadásával az Aruba portfólióhoz az ügyfelek dedikált, tradicionális WAN megoldásokhoz hasonló WAN teljesítményt kapnak, miközben az összes felhőalkalmazást és szolgáltatást szélessávú interneten keresztül érik el.

A Gartner WAN Edge Infrastructure 2022 Magic Quadrant elemzésében a Silver Peak SD-WAN megoldása immár a ötödik éve a Leader (vezető) szegmensben helyezkedik el.

Ec Prod Panel Laptop Hardware

Silver Peak Unity Edge Connect

Az üzlet-vezérelt SD-WAN Edge platform

Az router központú és az alapszintű SD-WAN megoldásoktól eltérően az EdgeConnect lehetővé teszi, hogy üzlet-vezérelt WAN hálózati modellre váltson.

A Unity EdgeConnect ™ fizikai vagy virtuális készülékek:

  • Mindig következetes, mindig elérhető alkalmazás performanciát biztosítanak
  • Az elérhető legjobb hang- és videominőség biztosítják, a transzport szolgáltatások bármely kombinációjában

Unity Orchestrator ™ lehetővé teszi az IT számára, hogy gyorsan és központilag kezelje:

  • Az alkalmazás QoS és hálózat biztonsági irányelveket akár több 1000 telephely számára
  • Egyszerűsített szolgáltatási láncokat hozzon létre külső gyártók hálózati és biztonsági szolgáltatásaihoz

Unity Boost ™ opcionális WAN optimalizálási teljesítménycsomag:

  • Javítja a késésérzékeny alkalmazások teljesítményét
  • Csökkenti az ismétlődő adatok továbbítását
Mobile_Phone

Kapcsolat

Tel:+36 1 371 23 70

Mail: hpe.ecs.hu@arrow.com

Partneri erőforrások