Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Random_Numbers_on_Screen_Closeup
Megoldások

Adatintelligencia

Közvetlenül felhasználható meglátások. Piacképes megoldások. Az eszközök, amelyek segítségével ügyfelei gyorsabban tudnak okosabb döntéseket hozni.

Az adatokban rejlő lehetőségek kiaknázása

Az ügyfelei által igényelt üzleti eredmények az adatvezérelt meglátásokkal kezdődnek.

Az adatintelligencia versenyelőnnyé alakítása

Welding robotics, digital manufacturing

Megvalósítható felismerések

Megmutatjuk, hogyan használhatja az adatintelligenciát a piaci lendület, az igények és az elfogadási minták előrejelzésére. Fedezze fel azokat az ismereteket, amelyekre ügyfeleinek szükségük van ahhoz, hogy előrébb vigyék vállalkozásukat.

IT_Technician_In_Dark_Server_Room

Piacképes megoldások

Mélyreható adatintelligencia-szakértelem és elkötelezett csapatok, a szállítók széles portfóliójának támogatása, valamint a know-how, hogy a legújabb technológiát a meglévő erőforrásokkal és költségvetéssel egyensúlyba hozzák.

Így segítjük Önt abban, hogy olyan megoldásokat nyújtson, amelyek az Ön és ügyfelei számára a növekedés motorját jelentik.

business_people_working_remotely

Kapcsolatok a tranzakciókkal szemben

Reaktív helyett proaktív. Kérések helyett kapcsolatok. Segítünk Önnek abban, hogy a hagyományos informatikai értékesítési megközelítéstől egy stratégiai, tartalmasabb és folyamatosabb beszélgetés felé mozduljon el ügyfeleivel.

Man_And_African_American_Woman_Meeting_at_Desktop

Az élvonalban maradni

Folyamatosan értékeljük a potenciális szolgáltatókat, és bővítjük portfóliónkat a vezető adattechnológiával és szolgáltatásokkal rendelkezőkkel. Ez az Ön számára innovatív megoldásokat és nagyobb magabiztosságot jelent, amikor ügyfeleit előre irányítja.

Tekintse meg adatintelligencia portfóliónkat
Együttműködés az Arrow-val
Kapcsolat