Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Red_Printed_Circuitboard_Closeup
Gyártóink

Oracle

Az Arrow ECS kft. az Oracle termékeinek teljeskörű, value-added disztribútora

Az adatkezelés egyedi módja, amelynek köszönhetően a lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg

Overhead of city at dusk

Az Oracle bemutatása

A korábban kizárólag elsőszámú adatbázis-szállító cégként ismert Oracle Corporation termékkínálatát vállalatirányítási, döntéstámogató, ügyfélkapcsolat-kezelő és különböző webes szoftverekkel bővítve mára a vállalati információs rendszerek világpiacának legnagyobb szállítójává vált, megtartva vezető pozícióját az adatbázis-piacon is. 

Az Oracle, mely közel 45 éve kifejlesztette a világ első kereskedelmi célú relációs adatbázis-kezelőjét, napjainkban is következetesen törekszik arra, hogy a nemzetközi üzleti élet szereplői számára leegyszerűsítse a mindennapos feladatok elvégzését. Ezért nem meglepő, hogy napjaink legsikeresebb vállalatai, köztük a Fortune magazin százas listáján 97 cég az Oracle megoldásait alkalmazza a színvonalas információ-szolgáltatás és intelligens döntéshozatal érdekében. 

Az Oracle Hungary Kft. 1993 óta van jelen a piacon. A cég budapesti oktatóközpontjával valamint konzultációs és technikai támogatási szolgáltatásaival biztos hátteret nyújt felhasználóinak. Az Oracle Hungary Kft. munkáját közel kétszáz együttműködő partner segíti. Termékei és megoldásai számos ágazatban - köztük a kormányzati szektorban, a telekommunikációs cégek és a pénzügyi szervezetek világában, a közlekedés, az egészségügy terén, valamint az ipari és közmű szférában - igen elterjedtek és népszerűek. 

Az Oracle-Sun egyesülést követően immáron teljes, nyílt és integrált megoldásokat kínál a vállalati informatika minden területére, a tárolóktól az alkalmazásokig.

Aerial of city and commuter line during the day

ArrowSphere

Az Oracle felhő platformja a legteljesebb megoldás ma a piacon, hiszen megtalálhatóak benne a Software as a Service (SaaS), Data as a Service (DaaS), Platform as a Service (PaaS) és Infrastructure as a Service (IaaS) szolgáltatások, amelyeket nagy fokú automatizáció jellemez, emellett az Oracle a szigorú adatvédelmi szabályzattal rendelkező ügyfelekre is gondolt, hiszen a felhő szolgáltatás keretein belül lehetőség van hardver eszközök telepítésére az ügyfél adatközpontjába a publikus felhő szolgáltatás felügyelete mellett, így az ügyfelek az adatvagyont házon belül tartva részesülhetnek a felhő szolgáltatás biztosította üzemeltetési előnyökben.

Mivel az Oracle on-premise termékek és a felhő szolgáltatások fejlesztése egy tőről fakad, ezért egyedülálló módon a PaaS, DaaS és SaaS rétegben az átjárhatóság a saját adatközpont és a publikus felhő között akadálymentes, nincs szükség az alkalmazások, adatbázisok újra programozására.


Az Oracle Cloud szolgáltatás igénybevételével az ügyfelek csökkenő IT költségek mellett növelhetik rugalmasságukat a változó piaci feltételekhez, valamint csökkenthetik reakció idejüket.

Mobile_Phone

Kapcsolat

Tel:+36 1 371 23 70

Email: oracle.ecs.hu@arrow.com

Oracle social media oldalak

Az Oracle Cloud Infrastructure felfedezése az ArrowSphere-en

Turbine_Jet_Engine_Closeup
Hatalmas Oracle Cloud Infrastructure piaci lehetőség

Újgenerációs felhő, amelyen bármely alkalmazás gyorsabban, biztonságosabban és olcsóbban futtatható.

többet megtudni