Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Evening view of glass office building
Megoldások

Hogyan támogatjuk az IT csatornát?

A növekedés ösztönzése a teljes technológiai ökoszisztéma számára.

Az Arrow jelentette különbség

Felgyorsítjuk a növekedést a csatornán belül mindenki számára.

Megvalósítjuk a legfontosabb üzleti eredményeket

Smart Logistic Concept_Tablet With Map

Az Ön egyedi kihívásainak megoldása

Mielőtt megtalálnánk a legjobb megoldásokat, azonosítanunk kell az Ön legfontosabb problémáit. Még ebben a rohanó világban is  időt kell szánni arra, hogy valóban megértsük ügyfeleink, szállítóink és végfelhasználóink legfőbb igényeit.

Women_Discussing_Business

Kulcs kapcsolatok kiépítése

Küldetésünk, hogy mindenkit összekapcsolunk az ökoszisztémában – a szállítóktól az informatikai szolgáltatókon át a végfelhasználókig. Globális elérésünk, helyi szakértelmünk és adatközpontú megközelítésünk teszi mindezt lehetővé. A világ több száz vezető technológiai szolgáltatójával dolgozunk együtt, hogy olyan innovatív megoldásokat kínáljunk, amelyek elősegítik az üzleti növekedést. 

engineer_checking_antenna

Fejlődés a változások által

A technológiai környezet óráról órára változik, ami szükségessé teszi a végfelhasználók igényeinek mihamarabbi kielégítését. Az Arrow hatékony és innovatív módokat kínál a technológia maximális kiaknázására. Ügyfeleinket átvezetjük a bonyolult helyzeteken, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldásokat a végfelhasználók számára. Továbbá segítünk a szállítóinknak a gyors alkalmazkodásban, hogy gyorsabban piacra tudjanak lépni.

Artifical_Intelligence_Project

A vállalkozásokat átalakító eredmények

Technológiai megoldások nyújtásán túl kézzelfogható eredmények elérésére is összpontosítunk. Eredményalapú megközelítésünk az értékesítési csatorna minden tagjának lehetővé teszi a fejlődést.

Együttműködés az Arrow-val
Kapcsolat

Mit teszünk a globális ökoszisztéma fejlesztése érdekében?

Work meeting

Gyártók

A gyorsan növekvő piacok szakértői ismerete, globális partnerhálózat, díjnyertes platformok, értéknövelt szolgáltatások a siker érdekében.

Aerial of city and commuter line during the day

Értéknövelt viszonteladók

Segítünk viszonteladó partnereink számára a lehető legkevesebb energiabefektetés mellett a legmagasabb profit realizálására.

Aerial view of Las Vegas

Felhő megoldások

Egyedi felhőplatformunkkal, az ArrowSphere-rel segítünk a támogató funkciók kezelésében, így Ön felgyorsíthatja felhőalapú üzleti tevékenységét.

Evening view of glass office building

Validált gyártók

Kapcsolatban állunk a világ vezető IT gyártóival, ezáltal széleskörű megoldásokat tudunk nyújtani, így viszonteladó partnereink az ügyfeleikre koncentrálhatnak.

Female_Software_Engineer _Monitoring_System

Személyre szabott ajánlatok

Rugalmas fizetési lehetőségeket és személyre szabott támogatást nyújtunk viszonteladó partnereinknek.

Distributeur Dell Technologies

Globális biztonság

Biztosítjuk azt a stabil hátteret, ami szükséges ahhoz, hogy viszonteladó partnereink a lehető legnagyobb fejlődést érjék el. 

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Távközlési vállalatok

Összevont megoldások, amelyek segítenek bonyolult rendszereket kézben tartani. Segítünk Önnek új és kiegészítő ajánlatokat létrehozni ügyfelei számára.

Asian_Business_Women_And_Group

Független szoftver, hardver és felhő szállítók

A világ vezető szoftver, hardver és felhő szállítóival való kapcsolataink révén piacot biztosítunk Önnek, ahol teljes körű megoldásokat kínálhat végfelhasználóknak.

Együttműködés az Arrow-val
Kapcsolat