Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group of people meeting at start up
Névjegy

Miért az Arrow?

Találja meg a megfelelő megoldásokat. Egyszerűsítse műveleteit és vezesse vállalkozását gyorsabban, hatékonyabban. Vezető IT forgalmazóként az Arrow segíti vállalata gyorsabb növekedését.

woman leading startup enterprise
Cikk

XaaS: A technológiai fogyasztás jelene és jövője

Elérkezett a szolgáltatásnyújtási („as-a-service”) gazdaság ideje, és egy ideig velünk marad – fokozza növekedését az Arrow Electronics segítségével

Integrated_Circuits_Colorful_Closeup
Gyártók

Gyártói portfólió megtekintése

Fejlesszen hatékony, praktikus és teljes körű, több szállítóra kiterjedő informatikai megoldásokat a világ több száz vezető szállítójához való hozzáféréssel.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city
Megoldások

Felhő

A jövő vezető vállalatainak segítése fejlett felhő megoldásokkal.

Urban traffic circle - view from above
Megoldások

IT biztonság

Ügyfelei védelmében alkalmazza az Arrow teljeskörű, végponttól végpontig terjedő biztonsági keretmegoldását.

Utat mutatunk vállalkozásának

XaaS: A technológiai fogyasztás jelene és jövője

Növelje vállalkozását innovatív megoldásokkal

Felhő megoldások

Biztonsági megoldások

Együttműködés az Arrow-val

Az Arrow egy IT-forgalmazó, amely az innovációt a partneri csatornán keresztül irányítja. Mélyreható műszaki szakértelemmel, innovatív, valós megoldásokkal és digitális platformokkal segítjük a gyártók és az IT szolgáltatók növekedését.

Vállalkozások irányítása az IT csatornán keresztül

Az informatikai szolgáltatók technológiai innovációval történő támogatása

Növelje vállalkozását velünk. Az Arrow az új és feltörekvő technológiák terén nyújt szakértelmet, és mi segítünk Önnek a piacra lépési stratégia kialakításában, valamint a személyre szabott megoldások megalkotásában, hogy ügyfeleinek hatékony megoldást kínálhasson.

Segítség a szállítóknak a megfelelő kapcsolatok kialakításában

Az Arrow segíti cége növekedését új piacokra történő belépéssel, ezáltal több terméket és megoldást értékesíthet a világszerte működő, egyre növekvő IT szolgáltatói hálózatunk részeként.

Parked_Shipping_Containers_Aerial
IT értékesítési szolgáltatások a konfiguráláson, árképzésen, árajánlaton és megrendelésen túlmenően

A működési hatékonyság növelése méretarányosan

A működési kiválóság az Arrow DNS-ének része. A gyors és pontos konfigurálás, ár, árajánlat és rendelési folyamatok mindennapos feladataink közé tartoznak, és alapvető fontosságúak a forgalmazói tevékenységünk szempontjából. Az emberekbe, platformokba és folyamatokba történő stratégiai befektetések révén értékünket a hagyományos forgalmazáson túlra is kiterjesztjük. A felhőalapú szállítástól és kezeléstől kezdve a rugalmas finanszírozáson át a kritikus CPQ funkciók API-automatizálásáig elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük a működési hatékonyság növelését és a profit maximalizálását ügyfeleink számára.

Növelje vállalkozását az Arrow-val
További információk

Virágozzon vállalkozása folyamatosan!

Server_Racks_In_Blue_Lit_Server_Room

Felhő

Egyszerűsítse a munkafolyamatokat, gyorsítsa piacra jutását! A világ öt vezető felhőszolgáltatójához történő hozzáféréssel hibrid, több felhőből álló megoldásokat építhet.

Security Camera

Biztonság

A világpiaci újdonságok tárházát kínáló biztonsági megoldásaink hazai szakértő partnereink segítségével a vállalati igények teljes skálája lefedhető a központi infrastruktúráktól a telephelyi környezeteken át a felhőkapacitásokig.

Arrow_Supply_Chain_Command_Center_1

Modern adatközpont

Segítünk optimalizálni ügyfelei adatközpontját egy szoftveresen definiált rendszerrel, amely egyesíti a hagyományos adatközpont elemeit.

Welding robotics, digital manufacturing

Adatintelligencia

Segítsen ügyfeleinek abban, hogy a adataikból információkhoz jussanak. Kövesse nyomon a trendeket, és vigye előre vállalkozását.

Container ship from sea port working for delivery

Ipari informatika

Az informatikai és üzemeltetési technológiák közeledéséből fakadó lehetőségek kihasználása intelligens, automatizált megoldások létrehozása érdekében az adatközpontoktól a telephelyi környezetekig.

Hírek

Maradjon tájékozott az Arrow segítségével