Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Electronic_Circuit_Board_Closeup_02
Gyártóink

Infinidat

Infinidat termékekkel bővül az Arrow Electronics termékpalettája

A közép-európai régióban az Infinidat termékeivel bővül az Arrow Electronics termékpalettája

Aerial view of colorful freight trains on the rail

Infinidat és az Arrow

Az Arrow Eletronics – az egyik vezető szereplő a globális IT disztribúciós piacon és az Infinidat - egy független nagyvállalati adattároló megoldás szállító megállapodott a már meglévő pán-európai disztribúciós szerződés kiterjesztéséről a közep-európai régióra (Lengyelország, Csehország, Magyarország).

A megállapodás keretében az Infinidat széleskörű hozzáférést kap az Arrow meglévő partnerbázisához a régióban, amelynek segítségével hatékonyabban tudja piacra vinni a nagyvállalatok számára fejlesztett adattároló eszközeit, ahogy az már korábban tapasztalható volt az eredetileg is a keretmegállapodás alá tartozó országokban (Németország, Olaszország, Ibériai- félsziget, észak-európai régió).

“A növekvő adatmennyiségek előrejelzése és kezelése kulcsfontosságú kihívássá vált a mai informatikai rendszerek üzemeltetésében, melyekre a vállalatoknak hatékony megoldásra van szüksége. Célunk, hogy software-defined storage megoldásainkkal üzleti előnyöket biztosítsunk ügyfeleink számára ezen a téren.
Az Arrow ECS egy elismert disztribútor a világ több mint 90 országában és nagy tapasztalatokkal rendelkezik a nagyvállalati adattárolók értékesítésének területén.” – mondta Hanan Altif az Infinidat EMEA és APJ régiókért felelős partnerhálózatért felelős vezetője. “A már sikeres nyugat-európai együttműködés alapján – melynek keretében már több nagy projektet is zártunk közösen - nagy várakozásokkal tekintünk a kiterjesztett együttműködésre a régióban.”

intersecting highways

Infinidat termékkínálat

Az Infinidat nagyvállalati adattároló megoldása lehetővé teszi a nagyobb ügyfelek számára, hogy a szétaprózott, régi elavult tároló rendszereiket egy nagy - modern InfiniBox rendszerre konszolidálják továbbá lehetőséget biztosít az adatmentő eszközök számának csökkentésére, egy központi IniniGuard rendszer használatával, így jelentősen javíthatóak az adatközpontok helykihasználása, csökkenthetőek az energia és karbantartási költségek. A teljesítmény adatok is magukért beszélnek, az Infinidat megoldása az intelligens adattárolási módszerek segítségével képes sokszor jobb teljesítmény mutatókat biztosítani, mint az All-Flash rendszerek, a legmagasabb megbízhatósági tényezők fenntartása mellett. Mindezek mellett fontos kiemelni, hogy a rugalmas - használat alapú árazási modelleknek köszönhetően a vállalati IT kiadások is kordában tarthatóak.

Bővebb információk az Infinidat termékekről, a gyártó weboldalán találhatók:  ITT

Infinidat social media oldalak