Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Electrical_Wire_Insulation_Closeup
Gyártóink

Red Hat

Red Hat disztribútor lett az Arrow ECS

Erőteljes nyílt forráskódú technológiák kínálata vállalkozások számára

A Red Hat nagyvállalati, nyílt forrású megoldásainak régiós disztribútora lett több közép-európai országban az Arrow Electronics üzletága, így az Arrow ECS Kft. Magyarországon disztribúciós jogot szerzett.

Az Arrow Electronics bejelentette régiós disztribúciós megállapodását a - nyílt forrású megoldások területén globálisan piacvezető - Red Hat-tel, a következő országokban: Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia. A megállapodás támogatja a nyílt forrású technológiák innovációját és terjedését, ezáltal infrastruktúra megoldásokat kínál felhő, automatizáció, virtualizáció és a tárolás területén.


Red Hat az ökoszisztémája köré épülő közösségre alapozva biztosítja a megbízható, nagy teljesítményű Linux, hibridfelhő, konténer és kubernetes technológiáit. Segíti ügyfeleit a natív felhő alkalmazások létrehozásában, a már meglévő alkalmazások új IT alkalmazásokkal való integrációjában, biztonságosabbá tételében, továbbá összetett környezeteinek felügyeletében és automatizációjában.

Az Arrow ECS-el kötött megállapodás az ügyfelek gyorsuló digitális transzformációs folyamatainak eredménye, amely a partnerhálózatán keresztül IT projektekhez innovatív megoldásokat tesz elérhetővé a technológia teljes kínálatában: a banki szféra, a telekommunikációs cégek, energetikai szereplők, kormányzati-, illetve az ipari adminisztráció részére.

A Red Hat nyílt forrású „open source” közösségek révén biztosítja és népszerűsíti a nyílt technológiák széleskörű alkalmazását az ügyfelei számára.
A Red Hat megoldásaival csökkenthetőek a vállalatok ráfordításai és üzemeltetési költségei, miközben növelhető az infrastruktúra agilitása.

Az Arrow ECS a megállapodás tárgyát képző országokban olyan partnerhálózattal rendelkezik, amely a technológia megoldások széles választékát kínálva segíti ügyfeleit IT kihívásainak megoldásában. Az együttműködés révén az Arrow beépítheti kínálatába a Red Hat megoldások teljes portfolióját, többek között: a Red Hat Enterprise Linux, a Red Hat Ansible Automation, a Red Hat OpenStack Platform és a Red Hat OpenShift termékeket.

2 people in a modern hallway

Kapcsolat

Illés János
IBM és Red Hat üzletágvezető
janos.illes@arrow.com

Takács Csaba
IBM and Red Hat Business Development Manager
csaba.takacs@arrow.com

Kerekes István
Red Hat Presales mérnök
istvan.kerekes@arrow.com

Partneri erőforrások