Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial view of Las Vegas
Løsninger

Sky

Plattformene, løsningene og den ekspertisen du trenger for å kunne levere hybride multiskyløsninger som transformerer kundenes virksomheter.

For forhandlere

Forenkle driften. Akselerer veksten. Vi jobber sammen med deg hele veien.

Transportation with Expressway, Road and Roundabout

Få tilgang til produkter som går på tvers av datasenteret, skyen og kanten

Det kreves et globalt produsentøkosystem for å kunne levere hybride multiskyløsninger. Vi har langvarige forhold til etablerte produsenter av hardware og software, i tillegg til verdens største hyperskalerere og private tjenesteleverandører i skyen.

Overhead of city at dusk

Akselerer din vekst med ArrowSphere

Når alt er en tjeneste, må alt være enklere. ArrowSphere gjør dette mulig. Vår prisbelønte plattform for levering og administrasjon av skytjenester gjør det mulig for deg å tilby løsninger fra markedsplassen vår, med ledende skyprodusenter, andre produsenter du har direkte kontrakter med, samt dine egne produkter og tjenester. Administrer arbeidsflyten din. Samle faktureringen. Få tilgang til analyser i verdensklasse. Alt på én enkelt plattform.

Aerial city lights at night

Bygg implementeringer

Ikke bare skyekspertise, skysertifisert. Vi hjelper partnere med å fylle hull og bygge sin skydrift gjennom sertifisert teknisk support, opplæring og tjenester. Vårt salgsteam jobber sammen med deg for å utvikle skreddersydde løsninger. Når avtalen er underskrevet, kan Arrow levere ettersalgstjenester, alt fra migrering til modernisering. Løsninger i verdensklasse for kundene dine.

Women in a meeting in a modern office

Skaler virksomheten din

Gjør mer enn bare å administrere skyen. Uansett hvor du er på skyreisen, er teamet vårt her for å hjelpe deg med å bygge en lønnsom og bærekraftig virksomhet for skytjenester. Arrow er opptatt av at du skal lykkes og kan bistå med alt fra planlegging og utdanning, til praktisk business intelligence og support.

La oss komme i gang
Bli partner
For produsenter

Utvid den globale rekkevidden. Skalerer virksomheten. Gjør overgangen til XaaS-økonomien raskere.

Aerial view of people

Få plattformen klar

Plattformer er fremtiden til skyøkosystemet, og det er der XaaS vil oppdages, administreres og selges. Plattformer bruker API-er til umiddelbar utrulling og enkel administrasjon. Hvis du ikke er API-klar, hjelper vi deg med overgangen. Deretter vil vår prisbelønte plattform, ArrowSphere, hjelpe deg med å få produktene raskere til markedet.

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Ekspander rekkevidden

Fokuserer på resultater og ikke på salgsmuligheter. Bygger kampanjer som viser frem produktene dine til de riktige kundene. Jobb med produsenter av IT-løsninger for å avslutte avtalen. Vi hjelper deg med å bygge din kanal.

Young business people analyzing sales

Bli med i det gode selskap

Med ArrowSphere kan du utnytte effekten av en inntekstsstrøm som alltid er på og fungerer som en tjeneste for produktene dine. Hvis du blir med i vårt globale økosystem av produsenter, blir det lett å huske deg, og du vil bli en del av løsningene kundene våre leverer hver eneste dag.

La oss komme i gang
Bli en produsent