Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Circular_Solar_Panel_Farm_Aerial
Produsenter

Bitdefender

Protects people, endpoints, clouds and networks with its leading risk analytics and security platform

Asian_Businessman_Looking_Over_City_Skyline

Bitdefender

Bitdefender är en ledare inom cybersäkerhet och levererar förstklassiga lösningar för att förebygga, upptäcka och åtgärda säkerhetshot globalt. Bitdefender skyddar miljontals konsument-, affärs- och myndighetsmiljöer och är en pålitlig expert inom branschen för att eliminera hot, skydda integritet och data, samt möjliggöra elasticitet. Den ger full synlighet åt riskerna som en organisation möter i sin verksamhet och erbjuder lösningar för företag av alla storlekar och skyddar virtualiserade miljöer i datacentret, vid klienter och i molninfrastruktur och nätverk.

Administrator_Monitors_Work

Tekniska innovationer inom cybersäkerhet

Bitdefender använder anti-ransomware, avancerad hotdetektering med justerbar maskininlärning för att upptäcka och blockera skadlig aktivitet innan den kan påverka verksamheten.

Woman_Working_In_A_Lounge

Hantering av detektering och åtgärder ger full sinnesro

Bitdefenders tjänst för hantering av detektering och åtgärder är en helt externaliserad lösning och tar hjälp av säkerhetsingenjörer i Securities Operations Centre tillsammans med ledande teknik för hotunderrättelse och cybersäkerhet för att säkerställa att kundernas verksamhet skyddas dygnet runt.

Bitdefender passar perfekt ihop med Arrows säkerhetsdivision och kompletterar dess datacenter och molnerbjudanden genom att erbjuda partners heltäckande förvaltning av cybersäkerhet att sälja på marknaden.

Arrow låter partners bädda in säkerhet i varje steg av kundresan och över hela hotytan. Bitdefenders enhetliga säkerhetsplattform hjälper dem att göra detta.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Arbeta med Arrow

Arrow ger partners möjlighet att bädda in säkerhet i varje steg av kundresan och över hela hotytan. Bitdefenders enhetliga säkerhetsplattform hjälper dem att göra detta.

Bitdefender passar perfekt ihop med Arrows säkerhetsdivision och kompletterar dess datacenter och molnerbjudanden genom att erbjuda partners heltäckande förvaltning av cybersäkerhet att sälja på marknaden.

För MSPer finns nu Bitdefender MSP security and threat intelligence-lösningar tillgängliga via ArrowSphere. Detta ger MSPer direkt åtkomst och helautomatiserad provisionering av Bitdefenders prenumerationsbaserade, on-demand säkerhetstjänster, vilket gör det enklare att köpa, rulla ut och hantera sin säkerhetsaffär.

Låt Arrow hjälpa er att komma igång idag.

Arrow bidrar med mer värde till Bitdefenders partners genom att:

  • Utrusta Bitdefenders partners med den kunskap och expertis de behöver för att sälja fler säkerhetslösningar till kunder av alla storlekar, i alla sektorer och i flera olika användningsfall
  • Rekompletterande lösningar för att göra Bitdefender-portföljen komplett
  • Identifiera målkunder och skapa efterfrågan med affärsutveckling och skräddarsydda marknadskampanjer
  • Erbjuda ett utbud av säkerhetsrådgivningstjänster, från utvärdering före försäljning till lösningsdesign, support och utbildning
  • Hjälpa kunder med att ändra sin affärsmodell till att sälja lösningar för säkerhetsförvaltning för att få nya och återkommande inkomstkällor

Bitdefender resources