Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Aerial city lights at night
Løsninger

Slik hjelper vi virksomheter med å vokse

Group of people in casual meeting

Gjør det enklere å selge kompleks IT

Gjør anskaffelse til den enkleste delen av jobben din med våre spesialtilpassede løsninger, variable betalingsstrukturer og fleksible finansieringsløsninger. Trenger du raske og nøyaktige prisoverslag? Vårt operative team kan levere dette, ikke i løpet av noen dager, men på under fire timer. Våre finansierings- og leasingtjenester hjelper deg og kundene dine, slik at du kan styre økonomien på en måte som sørger for bærekraftige vekstmuligheter og beskytter marginene, uten den økonomiske risikoen.

Man and woman look at computer screen

Bygg opp XaaS-virksomheten din

XaaS-modellen fortsetter å utvikle seg, noe som gjør markedsplasser stadig mer verdifulle for virksomheter. En markedsplass forenkler driften, engasjerer kjøpere og selger flere produkter.

Med ArrowSphere, vår plattform for skylevering og -administrasjon, kan du drive din digitale vekst. Tusenvis av kanalpartnere og millioner av sluttbrukere stoler på at ArrowSphere styrer deres skybaserte virksomhet. Vår stadig voksende plattform sørger for at du og kundene dine kan skalere og transformere ved å tilby en tilgjengelig og sikker skymarkedsplass, automatisk ressursstyring, abonnementsbehandling, prising og bestilling og avregning og fakturering. 

Aerial of full parking lot

Øk salget

Det er helt nødvendig å vokse for å opprettholde posisjonen i et teknologimarked i stadig utvikling. Vi hjelper både IT-leverandører og forhandlere med å oppnå sine vekstmål ved å levere resultatbaserte løsninger og fremme driftsmessig effektivitet for virksomheten din.

Vi tilbyr ressurser slik at du kan øke salget ditt. Arrows tekniske salgsteam leverer ekspertise både før og etter salg, slik at du kan fullføre avtaler og sørge for at de beste løsningene implementeres. Vår Solutions Lab gir deg praktisk erfaring ved hjelp av demoer, konseptbevis, innovasjon og integrasjon, i tillegg til opplæring.

Hjelp selskapet til å vokse med Arrow
Les mer

Teknologimarkeder med høy vekst

Aerial view of Las Vegas

Sky

Plattformer, løsninger, ekspertise og tilgang til verdens største hyperskalerere. Våre løsninger hjelper deg med å transformere virksomheten til kundene dine.

CCTV_Camera_on_Streetcorner

Sikkerhet

Fra kjernen til skyen til kanten, sørger våre sikkerhetstjenester for at den kritiske infrastrukturen din er godt beskyttet.

Young business people analyzing sales

Data intelligence

Ta smartere og raskere avgjørelser ved hjelp av innsikt og markedsklare løsninger

Big Data Server Room Lit in Blue

Moderne datasenter

Utvikle måten du og kundene dine vokser på med våre moderne datasenterløsninger

New_York_City_Intersection_Aerial

DevOps

Teknologi, stabilitet og hastighet som hjelper kundene dine med å eie hele livssyklusen for programvareutvikling.

Woman_on_Laptop_at_Home

Administrasjon av data på kanten

Sikkert design for databehandling på kanten, og levering av løsninger som er basert på kundenes behov.