Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Munich_Central_Train_Station
Megoldások

Edge computing

Biztonságos peremhálózati megoldások létrehozása, összekapcsolása, kezelése és fenntartása.

Stylized aerial view of an overpass at night

Telephelyi infrastruktúra dizájn és megoldásnyújtás

A telephelyi infrastruktúra (más néven „edge”) kiváló lehetőséget kínál a vállalkozások működésének átalakítására, felbecsülhetetlen értékű adatokat szolgáltatva olyan objektumokból, amelyek korábban nem kommunikáltak. Az Arrow a telephelyi infrastruktúra számítási (edge computing) dizájnt és megoldásnyújtást az ügyfelek igényei alapján végzi, miközben a fenyegetéseknek kitett nagyobb felületen belül beépített védelmet biztosít.

Aerial city lights at night

Biztonságos megoldások - a fióktelephelyektől a központig

A telephelyi infrastruktúrák és IoT-csatornák megvalósítójaként és fejlesztőjeként hozzáférünk olyan gyártók és IT szolgáltatók teljes ökoszisztémájához, amelyek mindegyike a telephelyi infrastruktúra különböző területein jártas. Széles kínálatunkkal pedig segítünk megvédeni a kulcsfontosságú infrastruktúrát és garantálni az átfogó, „sensor-to-sunset” biztonságot.

 Female_IT_Technician_Running_Maintenance_Program

Szakértelem a bonyolult helyzetek áttekintéséhez

A csatlakoztatott eszközök és szolgáltatások üzembe helyezése, kezelése, felügyelete, elemzése és védelme a teljes életciklus során. A vezető gyártók és megoldásszakértők százaira támaszkodva segítünk, hogy könnyedén eligazodjon az összetett telephelyi infrastruktúra, IoT-technológiában és gyártói környezetben.

Tekintse meg peremhálózati számítási portfoliónkat
Legyen partnerünk
Kapcsolat