Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Munich_Central_Train_Station
Oplossingen

Edge-computing

Het creëren, verbinden, beheren en onderhouden van veilige edge-solutions.

Stylized aerial view of an overpass at night

Ontwerp van edge-computing en levering van solutions

De edge biedt een groot potentieel om de manier waarop bedrijven werken te transformeren, door onschatbare gegevens-inzichten te bieden over objecten die voorheen niet-communicatief waren. Arrow biedt ontwerp van edge-computing en levering van solutions op basis van wat jouw klanten nodig hebben, terwijl in het grotere bedreigingsvlak de beveiliging inherent is ingebouwd.

Aerial city lights at night

Veilige solutions — van de edge tot de kern

Als enabler en aggregator van edge- en IoT-kanalen hebben we toegang tot een compleet ecosysteem van vendors en IT-dienstverleners die allemaal bekwaam zijn op verschillende gebieden van de edge. En met een robuust beveiligingsaanbod helpen we kritieke infrastructuur te beschermen en zorgen we voor beveiliging van de sensor tot zonsondergang.

 Female_IT_Technician_Running_Maintenance_Program

Diepgaande expertise om door complexiteit te navigeren

Implementeren, beheren, bewaken, analyseren en beveiligen van verbonden apparaten en diensten gedurende hun hele levenscyclus. Met toegang tot honderden toonaangevende vendors en expertise op het gebied van solutions, helpen we u gemakkelijk door het complexe landschap van edge en IoT-technologie en vendors te navigeren.

Bekijk ons portfolio voor edge-computing
Partner worden
Neem contact op