Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Big Data Server Room Lit in Blue
Oplossingen

Modern datacenter

Wij hebben het datacenter geoptimaliseerd, zodat u kunt meegroeien met de manier waarop u en uw klanten groeien.

Het verschil dat Arrow maakt

Door het wijzigen van de wijze waarop datacenters werken, verbeteren wij de wijze waarop IT-diensten worden geleverd en verbruikt.

Vijf kenmerken van het moderne datacenter

Dev_Kits_And_Tools

Op schaal bouwen

Wij combineren virtualisatie van computingresources en hypergeconvergeerde technologieën om infrastructuur op schaal te bouwen.

Meer over computing
Simplify

Migratie vereenvoudigen

Migreer van hardware naar een cloud-first oplossing en optimaliseer uw opslag door middel van virtualisatie.

Meer over virtualisatie
Private_And_Secure

Beveiliging van kritieke infrastructuur

Beveiliging is niet langer een toevoeging aan de buitenkant, maar wordt nu in de structuur van het datacenter zelf verankerd.

Meer over beveiliging
Servers

Optimalisatie van opslag

Capaciteit bundelen. Nieuwe efficiëntieverbeteringen identificeren. Workloads afstemmen op de meest geschikte hulpmiddelen. Wij maken gegevensopslag slimmer.

Meer over opslag
Collaborate

Netwerken mogelijkheden voor samenwerking bieden

Wij zorgen ervoor dat netwerken en toepassingen naadloos kunnen samenwerken. Het eindresultaat? Geoptimaliseerde hulpmiddelen en betere dienstverleningskwaliteit.

Meer over netwerken

Hoe wij IT-leveranciers helpen

Robotic_Arm_Holding_Computer_Chip

Oplossingen op maat voor uw klanten

Met automatisering, flexibele platforms en hybride IT kunnen wij u helpen om gegevens beter te beheren en om problemen op te lossen. Dat betekent slimmere oplossingen voor uw klanten.

A woman holding a tablet

Het complexe vereenvoudigen

Infrastructuur kan snel ingewikkeld worden. Onze solution engineers bieden uitgebreide technische expertise en werken met u samen om inzicht te krijgen in de unieke uitdagingen van uw klanten. Wij houden het zo eenvoudig mogelijk, zodat u uw klanten duidelijke oplossingen kunt bieden. 

Laten we beginnen
Neem contact op

Hoe wij vendors helpen

City Top View of Skyscrapers in Hong Kong city

Uw bereik vergroten

Wereldwijd netwerk. Lokale expertise. Wij verbinden u met de juiste inzichten op het gebied van datacenters, markten, leveranciers van IT-diensten en vendors van aanvullende opslag, netwerken, computing en virtualisatie, zodat u goed toegerust bent om uw bereik te vergroten en nieuwe markten te betreden.

Business casual team manager having a discussion

Ondersteuning van uw verkoopinspanningen

Wij zijn meer dan een distributeur. Wij zijn een katalysator voor groei. Profiteer van onze expertise in het configureren van oplossingen, prijzen, snelle offertes en snelle bestellingen om sneller de markt te betreden, om het bereik van uw datacenter-oplossingen uit te breiden en om u te ondersteunen bij uw verkoopinspanningen.