Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Wind_Power_Station_Installed_On_Mountain
Platforms

ISO-gecertificeerd

Als ISO 27001-gecertificeerd platform voldoet ArrowSphere aan strenge normen voor gegevensbeveiliging, waar u en uw klanten op kunnen vertrouwen.

Arrow is de trotse bezitter van de door de industrie erkende certificering International Organisation for Standardisation (ISO) 27001.

Young woman riding a bicycle in the city at sunrise
Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid

Over de certificering

Als ISO 27001-gecertificeerd platform heeft ArrowSphere goed gedocumenteerde en bewezen normen voor vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens. Het platform wordt regelmatig gecontroleerd om te valideren dat de ondersteunende infrastructuur voldoet aan de vereisten van de ISO-norm. Arrow hanteert meer dan 100 beheersmaatregelen, waaronder fysieke beveiliging, accountbeheer, platformbeveiliging, gegevensbeveiliging en -privacy, en e-mailbeveiliging. 

ISO is een bepalende marker voor de sector die de hoge waarde aantoont die we hechten aan beveiliging en onze diepe toewijding aan het volgen van nalevings- en beveiligingspraktijken.

Toegewijd aan uitmuntendheid in cyberbeveiliging

Private_And_Secure

Geheimhouding

Gegevens blijven privé en vertrouwelijk

Document_Security

Integriteit

Gegevenskwaliteit wordt gehandhaafd door detectie en monitoring van bedreigingen

Servers

Beschikbaarheid

Toegang tot uw gegevens zonder onderbreking

Laptop_In_Server_Room
Geheimhouding

Bescherming van uw gegevens

ArrowSphere heeft een reeks controles om te waarborgen dat uw gegevens volledig veilig zijn en met de grootste zorg worden behandeld. Deze controles helpen ons de privacy en vertrouwelijkheid van gegevens te handhaven en garanderen dat we blijven voldoen aan voorschriften zoals de AVG.

We zorgen ervoor dat geautoriseerde gebruikers de juiste toegang en privileges hebben via verschillende controles, waaronder multifactorauthenticatie, eenmalige aanmelding, wachtwoordcomplexiteit en op rollen gebaseerde toegangscontroles (RBAC). Dit zorgt ervoor dat beoogde gebruikers de juiste toegang hebben, niets meer en niets minder.

Suspension_Bridge
Integriteit

Behoud van kwaliteit en authenticiteit

Gegevens zijn alleen waardevol als ze waarheidsgetrouwe en nauwkeurige informatie weergeven. ArrowSphere heeft controles ingesteld om de integriteit van de gegevens te handhaven, misbruik te voorkomen en manipulatie door onbevoegde partijen te elimineren.

Activiteiten die zowel aan de voor- als achterkant van het ArrowSphere-platform en de webapplicatie worden uitgevoerd, worden permanent gecontroleerd. We kunnen garanderen dat informatie niet uit het land wordt verzonden en dat gegevens zijn versleuteld, zowel bij verzending als in opgeslagen vorm. Als u wilt dat uw gegevens niet langer op het platform staan, kunnen we de informatie anonimiseren.

We kunnen tegen kwaadaardige pogingen detecteren en kwetsbare elementen in gegevens beschermen tegen bots, externe partijen en andere cybercriminelen. 

Woman using laptop in office
Beschikbaarheid

Minimaliseren van storingen en uitval

Beschikbaar waar en wanneer u dat nodig hebt. De veerkrachtige infrastructuur van ArrowSphere stelt geautoriseerde gebruikers in staat om op elk moment toegang te krijgen tot het platform.

Om incidenten of potentiële rampen tegen te gaan, wordt ArrowSphere gevirtualiseerd, is de hoofdinstantie gerepliceerd en kan automatisch worden verplaatst. We hebben georedundantie om te voorkomen dat we met systeemuitval te maken krijgen bij onverwachte problemen.

Wilt u meer weten over de beveiliging van ArrowSphere?
Neem contact met ons op