Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Wind_Power_Station_Installed_On_Mountain
Alustat

ISO-sertifioitu

ISO 27001 -sertifioituna alustana ArrowSphere täyttää tiukimmatkin tietoturvastandardit antaen sinulle ja asiakkaillesi mielenrauhaa.

Arrow on saanut alalla tunnustetun International Organisation for Standardisation (ISO) 27001 -sertifioinnin.

Young woman riding a bicycle in the city at sunrise
Luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta

Tietoja sertifioinnista

ISO 27001 -sertifioituna alustana ArrowSpherellä on tarkkaan dokumentoidut ja testatut tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden standardit. Alusta auditoidaan säännöllisesti varmistaaksemme, että alustaa tukeva infrastruktuuri täyttää ISO-standardin vaatimukset. Arrow’lla on käytössä yli 100 valvontatoimenpidettä – esimerkkeinä fyysinen turvallisuus, käyttäjien hallinta, alustan suojaus, tietoturva ja yksityisyys sekä sähköpostin tietoturva. 

ISO on alalla yleinen tunnusmerkki, joka kertoo siitä, miten tärkeänä Arrow pitää tietoturvaa. Se on myös osoitus yhtiön sitoutumisesta vaatimustenmukaisuus- ja tietoturvakäytänteiden noudattamiseen.

Sitoutumista huipputason kyberturvallisuuteen

Private_And_Secure

Luottamuksellisuus

Data pysyy suojattuna ja luottamuksellisena

Document_Security

Eheys

Datan laatua ylläpidetään uhkien tunnistuksella ja valvonnalla

Servers

Saatavuus

Pääsy tietoihin ilman häiriöitä

Laptop_In_Server_Room
Luottamuksellisuus

Tietojen suojaaminen

ArrowSphere valvoo monin eri tavoin, että asiakkaiden tiedot pysyvät suojattuina ja että niitä käsitellään äärimmäisen huolellisesti. Nämä valvontamekanismit auttavat Arrow’ta ylläpitämään tietosuojaa ja luottamuksellisuutta sekä noudattamaan GDPR:n kaltaisia säädöksiä.

Erilaisilla valvontakeinoilla varmistetaan, että valtuutetuilla käyttäjillä on asianmukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet. Tällaisia keinoja ovat mm. monivaiheinen tunnistautuminen, kertakirjautuminen, salasanojen monimutkaisuus sekä toimenkuvaan pohjautuva pääsyn valvonta. Tämä varmistaa, että vain tarkoituksenmukaisilla käyttäjillä on asianmukaiset pääsyoikeudet – ei sen enempää eikä sen vähempää.

Suspension_Bridge
Eheys

Laadun ja oikeellisuuden säilyttäminen

Data on arvokasta vain silloin, kun se koostuu oikeista ja tarkoista tiedoista. ArrowSpherellä on käytössä valvontakeinoja datan eheyden ylläpitämiseksi, väärinkäytön estämiseksi sekä valtuuttamattomien osapuolten toimesta tapahtuvien muokkausten estämiseksi.

ArrowSphere-alustan ja verkkosovelluksen toimintoja valvotaan ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Arrow takaa, että tiedot eivät päädy ulkomaille, ja tiedot salataan niin siirtojen kuin säilytyksenkin ajan. Jos asiakas ei enää halua datansa olevan alustalla, Arrow voi anonymisoida tiedot.

Arrow pystyy havaitsemaan bottien, ulkomaisten toimijoiden sekä muiden kyberrikollisten haitan aiheuttamiseen pyrkiviä yrityksiä sekä suojamaan dataa tietoturva-aukoilta. 

Woman using laptop in office
Saatavuus

Häiriöiden ja käyttökatkojen minimointi

Saatavilla aina, kun asiakas sitä tarvitsee. ArrowSpheren joustavan infrastruktuurin ansiosta valtuutetut käyttäjät voivat käyttää alustaa milloin tahansa.

Mahdollisten ongelmatilanteiden tai katastrofien torjumiseksi ArrowSphere on virtualisoitu, kahdennettu ja sen ajoalustaa voidaan vaihtaa automaattisesti. Arrow’lla on käytössä maantieteellinen varajärjestelmä, joka varmistaa, ettei järjestelmässä ilmene käyttökatkoja odottamattomien ongelmien vuoksi.

Haluatko lisätietoja ArrowSpheren tietoturvasta?
Ota yhteyttä