Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
People_Crowd_On_Pedestrian_Crosswalk
Oplossingen

Uw bestaande bedrijf laten groeien

Groei en schaalbaarheid met de juiste tools, expertise en oplossingen

Voor IT-leveranciers

De waarde van complexe technologieën optimaliseren. Omzetgroei stimuleren. Uw bedrijf vooruit helpen.

Team meeting in green space

Gepersonaliseerde service

Arrow biedt een persoonlijke ervaring met onze deskundige solution engineers, kanaalmanagers, bedrijfsvoeringsspecialisten en verkoopadviseurs. En al onze klanten ontvangen dezelfde white glove service van een toegewijde accountmanager. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van efficiënte go-to-market-strategieën en oplossingen op maat.

Asian_Business_Women_And_Group

Meer verkopen en meer omzet behalen

We bieden distributie-, bedrijfsadvies- en channel enablement-diensten met toegevoegde waarde. Onze eigen hulpmiddelen en programma’s op maat helpen u sneller te groeien, efficiënter te werken en uw bedrijf te transformeren overeenkomstig het snel evoluerende technologielandschap. Onze enablement-diensten bereiden u voor op succes:

  • Onze onboarding-ondersteuning omvat bedrijfsplanning, waarbij wij gezamenlijk de doelstellingen voor de pijplijn vaststellen, ons richten op eindgebruikers, training ontwikkelen, en optimalisatie van producten en diensten.
  • Via de pre-salesondersteuning helpt ons bekwame engineeringteam bij het maken van een succesvolle werkomschrijving, demonstraties voor klanten en proof of concepts.
  • Wij zijn erkend als een van de Top 20 wereldwijde leveranciers van IT-trainingen en onze expertise op het gebied van training en implementatie stelt ons in staat zowel directe producttrainingen als uitgebreide programma's op maat aan te bieden.
Arrow_Man_And_Woman_Working

Digitaal uitbreiden

Arrow brengt abonnement, consumptie en platform samen om zowel leveranciers van IT-oplossingen en -diensten als te vendors helpen. Dankzij onze digitale, zelfservice-platforms kunt u zich bevrijden van omslachtige back-office functies, zodat u zich meer kunt concentreren op het stimuleren van zakelijke groei voor u en uw klanten.

ArrowSphere is een in de sector erkend, bekroond platform voor levering en beheer dat end-to-end cloud-beheer gedurende de gehele levenscyclus biedt om te helpen bij het beheren, schalen en differentiëren van uw bedrijf.

Adults reviewing documents overhead

Engineering en technische verkoopondersteuning

Onze sales engineers werken nauw met je samen om inzicht te krijgen in de unieke uitdagingen van jouw klanten en creëren de juiste solutions om significante zakelijk resultaten te realiseren die je helpen bij het sluiten van de deal. Wij bieden gepersonaliseerde back-office-ondersteuning zodat u uw klanten kunt schalen en ondersteunen, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart en efficiënter kunt werken.

Business casual team manager having a discussion

Uw verkoopcyclus versnellen

Arrow helpt u gelijke tred te houden met de voortdurend verschuivende prioriteiten en de steeds veranderende gewoonten van kopers via ons gevarieerde portfolio van intelligente oplossingen, waaronder analyses van markttrend/installatiebasis, vraagontwikkeling en white space-campagnes en briefings en trainingen op maat. Wij onderzoeken marktfactoren en evalueren gegevenstrends om inzicht te krijgen in waar de markt zich bevindt en welke richting de markt opgaat. Met behulp van data-intelligence helpen wij u om groeistrategieën te ontwikkelen die gericht zijn op de gebieden met het grootste potentieel, en dat tegen een fractie van de kosten van andere opties voor marktinformatie.

A man driving a car in the night city

Snel offertes ontvangen

Oplossingen op maat en snelle, nauwkeurige offertes. Variabele betalingsstructuren en flexibele financiering. Wij weten dat veel van de oplossingen die u uw klanten verkoopt uit meer dan één product bestaan. Het gaat tegenwoordig vaak om een combinatie van hardware, software en diensten. Ons team voor financiering en leasing kan de hele oplossing van uw klanten in één overeenkomst onderbrengen. En je klanten zullen het gemak waarderen van lage, vaststaande betalingen, terwijl je jouw marge vergroot door meer in de deal te bundelen.

Onze geïntegreerde financiële solutions helpen bij het beheren van je financiën op een manier die duurzame groeimogelijkheden biedt en de marges beschermt - zonder het financiële risico.

Aan de slag
Neem contact op
Voor vendors

Uw bereik vergroten. Snellere marktintroductie. Uw pijplijn laten groeien.

Hoe wij vendors helpen groeien

User_Value

Verander uw marketing in een investering

Met marketingpakketten en -tactieken alleen zal uw pijplijn niet groeien. Daarom richten wij ons op tastbare zakelijke resultaten, van het creëren van gekwalificeerde kansen tot het verhogen van uw ROI.

Marketing
Cash_Flow_Euro

De verkoopcyclus verkorten

Met een alles-in-één financieringsoplossing voor uw klanten kunt u uw marges verhogen, het financiële risico wegnemen en snel de markt betreden.

Meer over financiering
Pin

Uitbreidingsmogelijkheden identificeren

Weten waar u moet uitbreiden en hoe u moet groeien begint met bruikbare inzichten. U krijgt diepgaande analyses omtrent de marktfactoren, de kansen, de trends en het concurrentielandschap.

Meer over marktinformatie
Aan de slag
Neem contact op