Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Distributeur PowerStore Dell Technologies
Oplossingen

Vendors

Unieke kennis van het kanaal. Expertise op het gebied van professionele technologieën. Oplossingen van topkwaliteit. Digitalisering van de distributie.

Arrow helpt u te schalen

Meer dan een distributeur. Wij zijn uw katalysator voor groei.

Vier manieren waarop wij uw bedrijf laten groeien

Speedometer_KPH

Snellere marktintroductie

Platforms en strategieën. Oplossingen en diensten. En een wereldwijd netwerk van lokale experts om u te helpen uw time-to-market te versnellen.

Sneller groeien
Cloud_Subscription

Verbinding maken met een cloud-marktplaats

Zorg dat uw producten eenvoudig te vinden zijn via ArrowSphere, onze distributiemarktplaats die 10.000 IT-leveranciers en meer dan 3 miljoen eindgebruikers van over de hele wereld samenbrengt.

Uitbreiden met ArrowSphere
Data_Acquisition

Gegevens omzetten in impact

Wereldwijd bereik. Lokale inzichten. Wij maken van beide gebruik om u naar markten en consumenten te leiden die de grootste impact op uw bedrijf zullen hebben.

Resultaten bereiken

End-to-end waarde voor vendors

Focused young diverse teammates working with team

Marketing

Tastbare resultaten. Hogere ROI. Marketingspecialisten. Een ecosysteem van marketingplatforms. Wij kunnen u helpen sneller de juiste klanten te bereiken.

Two businesspeople having a handshake

Financiering en leasing

Flexibele oplossingen. Snelle offertes. Wij zorgen ervoor dat eindklanten eenvoudig de technologie kunnen kopen die zij nodig hebben, zodat IT-leveranciers sneller meer deals kunnen sluiten.

Two business people meetings in modern office

Technische verkoop

Wij werken nauw samen met IT-leveranciers om inzicht te krijgen in de unieke uitdagingen van hun eindgebruikers en om de optimale oplossingen te vinden. Ons deskundige verkoop-engineeringteam biedt pre-sales en post-sales ondersteuning, inclusief demonstraties, evaluaties en ondersteuning om u te helpen deals te sluiten en te blijven groeien.

Female boss shows presentation on screen at business

Opleiding en training

We bieden bekroonde diensten voor opleidingen en certificeringen, zodat IT-leveranciers met vertrouwen kunnen verkopen en eindgebruikers de training krijgen die ze nodig hebben.

Vendor worden
Neem contact met ons op