Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Ho Chi Minh City Center, Saigon
Gyártóink

Trellix

Az Arrow ECS Kft. a Trellix termékeinek (korábban McAfee Enterprise) teljeskörű, value-added disztribútora

Living security

Two_Asian_Men_Walking_on_Sidewalk

A Trellix bemutatása

Új megközelítés a biztonsághoz
Tudtuk, hogy a biztonság folyamatosan változik és mindenki számára mást jelent. Elég gyorsnak kell lennünk ahhoz, hogy lépést tartsunk a dinamikus fenyegetésekkel. Elég intelligensnek kell lenni ahhoz, hogy tanuljunk belőlük. Folyamatosan fejlődünk, hogy megőrizzük előnyünket.

A Trellix egy dinamikus, intelligens XDR platformot kínál, amely a fenyegetésekhez adaptálódik, és fejlett cybersecurity intelligenciával rendelkezik. Változunk - ahogy az elvárt biztonság is változik - az igényekhez alkalmazkodva, így ügyfeleink számára magabiztosságot adunk, amely a nagyobb biztonsági szintnek köszönhető.

Group_Of_Business_People_Working

A Trellix története

A McAfee 2011. február 28.-a után az Intel leányvállalataként működik tovább.

A McAfee 2015. februárjától Intel Security néven működik tovább.

A McAfee 2017. áprilisától ismét McAfee Enterprise néven működik tovább.

A McAfee 2022. márciusától Trellix néven folytatja működését (ez egy közös cég a McAfee - FireEye egyesülés után). 

Woman_Close_Up_With_Big_Screen_In_Background

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, küldjenek megrendeléseket.

Trellix partnerek

T-Systems weboldala - Telefon: 1400

B-Trust weboldala - Telefon: +36 1 2731178

kancellar.hu weboldala - Telefon: +36 1 2704835

PiK-SYS weboldala - Telefon: +36 1 4556000

Aloha weboldala - Telefon: +36 1 3614260

Nádor weboldala - Telefon: +36 1 4705000

Noreg weboldala - Telefon: +36 1 438 6380

ICTS Hungary weboldala - Telefon: +36 1 4658040

Prosperator weboldala - Telefon: +36 20 3891251

Trellix Pillars

Trellix termékek és megoldások

Learn and Adapt
A Trellix XDP platform folyamatosna tanul és alkalmazkodik (living security), miközben natív és bármely gyártó számára elérhető kapcsolatokat biztosít, és opcionálisan szakértői támogatást nyújt ügyfeleinek.

Endpoints
Legyen szervezete ellenállóbb az adaptív védelmi moduloknak köszönhetően, amelyek alkalmazkodnak a fenyegetésekhez, és valós időben reagál rájuk. Az ügyfelek 75 millió végpontot bíznak a Trellixre.

Cloud
Maximalizálja az üzletmenet rugalamsságot, melyet ráadásul "Zero Trust" koncepcióval védelmez, és védelmet nyújt mindenfajta támadás ellen, és még a szabályzatok kezelését is egyszerűsíti.

Applications
Szerezzen átfogó, védelmet felhő alapú alkalmazásai (cloud native applications) számára a biztonságos, agilis személeltmód és a rugalmas, átlátható menedzsment eszközök miatt.

Collaboration
E-mail- és kollaborációs eszközünk biztonsága védelmet nyújt nagy mennyiségű támadás, kártevő és sérülékenység mellett is, automatizálja és optimalizálja az üzletmenetet, és lehetővé teszi a biztonságos és agilis csapatmunkát.

Data & Users
Adatait védjük, függetlenül attól, hogy hol és hogyan mozognak, biztonságosan, mivel széles körű intelligenciát alkalmaz és adaptálódik a vállalaton belül.

Infrastructure
Blokkolja a rosszindulatú programokat és az infrastruktúráját ért kifinomult támadásokat, amely dinamikusan fejlődik, tanul, kifinomult válaszokat ad, és az Ön igényei szerint finomhangolható.

Mobile_Phone

Kapcsolat

Tel:+36 1 371 23 70

Mail: ecs-ce-hu-trellix@arrow.com

Partneri erőforrások