Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Electronic_Circuit_Board_Closeup
Gyártóink

Fortinet

Innovatív, nagy teljesítményű hálózatbiztonsági megoldások, melyek integráltan képesek működni

Új generációs biztonsági megoldások

Ho Chi Minh City Center, Saigon

Fortinet

A Fortinet missziója, hogy innovatív, nagy teljesítményű hálózatbiztonsági megoldásokkal lássa el ügyfeleit, melyek integráltak, ez által egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik az IT osztályok munkáját.

Fortinet’s mission is to deliver the most innovative, highest-performing network security fabric to secure and simplify your IT infrastructure. We are a leading global provider of network security appliances for carriers, data centers, enterprises, and distributed offices. 

A Fortinet számokban:

Alapítva: 2000. november
Első termék bejelentése: 2002. május
Tőzsdei adatok: IPO - 2009. november, NASDAQ (FTNT)
Központ: Sunnyvale, Kalifornia
Alkalmazottak száma: 5.845
2018-as üzleti év bevétele: 1,8 milliárd USD
Leszállított eszközök száma (2018. végéig): 4,4 millió
Ügyfelek száma: 385.000
2 people in a modern hallway

Partnerek, viszonteladó

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, vagy küldjenek megrendeléseket.
https://www.fortinet.com/partners/partner-program/find-a-partner/emeapartners.html

Kapcsolatfelvétel kollégáinkkal

Telefon: +36 1 371 2 370

Mail: fortinet.ecs.hu@arrow.com

Fortinet termékismertető

A Fortinet Securtiy Fabric keretrendszere (harmadik generációs hálózatbiztonsági platform) egyedi, hiszen nyílt architektúrájú, és képes a gyorsan változó IT biztonsági igényekhez alkalmazkodni.
Három fő eleme:

  • Broad - teljeskörű monitorozhatóság a teljes támadási vektorra
  • Integrated - akár mesterséges intelligencia támogatással ellátott támadás-észlelő modulok végpontok, hálózatok és alkalmazások számára
  • Automated - automatikus válaszlépések (operations, orchestration, response)

Ez az egyedi keretrendszer képes arra, hogy megossza a támadási vektorok információit (IoC) a többi Fortinet megoldással, illetve integrált 3rd party gyártói megoldásokkal is. Ez által gyorsabb, hatékonyabb, és biztonságosabb működés érhető el, ráadásul a lépések egy része még automatizálható is. A Security Fabric képes kezelni a multi-cloud, az IoT és az SD-WAN elvárásokat is.

A Fortinet enterprise szintű megoldásai a kíválóan megtervezett keretrendszer mellett speciális hardver elemekkel érkeznek.
Speciálisan erre a célre tervezett FortiASIC architektúra, mellyel nagyobb teljesítmény, rendelkezésre állás, és kevesebb hibalahetőség érhető el, ugyanis az SPU-k (Security Processing Unit), az NPU-k (Network Processing Unit) gyorsabb és párhuzamos szabályrendszer ellenőrzést tesznek lehetővé, akár titkosított forgalom esetén is.
A speciális harvder elemek mellett speciális operációs rendszer is segíti a működést, ez a FortiOS, mely gyorsabb működést, és egyszerűbb menedzsmentet tesz lehetővé.

A termékekhez kapcsolódó FortiGuard szolgáltatások pedig segítséget nyújtanak védelmi szint folyamatos fenntartásában, hogy naprakészek maradjanak az eszközök a változó támadásokhoz igazodva.
Az elérhető szolgáltatások listája:

A Fortinet termék portfóliója az alábbi kategóriákra bontható:

További részletes információk az alábbi linken érhetők el:
https://www.fortinet.com/content/dam/fortinet/assets/data-sheets/Fortinet_Product_Matrix.pdf

Fortinet social media oldalak