Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Gyártóink

RSA

A biztonság az identitások megfelelő kezelésével kezdődik, ebben segít a SecurID Trusted Identity Platform-ja

A digitális kockázat csökkentése és kezelése

Az RSA a világon a legszélesebb körben alkalmazott intelligens többfaktoros hitelesítési (MFA) platform

Ez a megoldás a vállalkozások által a leggyakrabban használt személyazonosság-kezelési platform. Ez a platform segíti a partnereket és vállalkozásokat, hogy magasabb biztonsági szintet érjenek el a kényelem veszélyeztetése nélkül.

Ahogy a szervezetek egyre több felhő- és mobilalkalmazást kapcsolnak be, támadási felületük növekedszik, ahogyan annak valószínűsége is, hogy egyetlen kompromittált személyazonosság is vezethet katasztrofális adatszivárgáshoz (mivel a legtöbb támadás egy lopott személyazonossággal kezdődik).  A szervezeteknek most minden eddiginél nagyobb mértékben kell ellenőrizniük, hogy a felhasználók valóban azok, akiknek mondják magukat. De ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, és hogy biztosítsák a rugalmas platformot is, szükségük van olyan biztonságos hozzáférési megoldásra, amely nem lassítja le a felhasználókat, hanem e helyett kényelmes felületet nyújt bármilyen alkalmazáshoz, bármilyen eszközről is legyen szó.

 

A modern hitelesítés de-facto standard-ja

Az RSA a legmegbízhatóbb MFA megoldást kínálja felhő- és mobilalkalmazásokhoz, többek között a következőkhöz: Microsoft 365, Salesforce, Workday, valamint az olyan alkalmazások számára is, mint a virtuális magánhálózatok (VPN).

A hitelesítési lehetőségek széles skálájával - beleértve a hardveres, beágyazott, szoftveres és mobil formátumok használatát - a megoldás a szervezeti igényeket kielégítő felhasználási esetek széles skáláját teszi lehetővé.

Az ID Plus csomagok áttekintő táblázatához kattintson ide.

Ráadásul az RSA az egyetlen olyan megoldás, amely nem fail-open működésű, hiszen a macOS és a Microsoft Windows gépek számára is zökkenőmentes és biztonságos azonsoítást kínál online és offline is.

Dinamikusan biztonságos, kockázatalapú identitásbiztosítás

A nagyobb biztonság és a jobb használhatóság érdekében az RSA a gépi tanuláson alapuló viselkedéselemzés, az üzleti kontextus és a fenyegetésekkel kapcsolatos intelligencia segítségével átfogó képet rajzol a felhasználóról, és valós idejű kockázati pontozást hoz létre a hozzáférésükhöz kapcsolódóan. Az RSA könnyen implementálható szerep- és attribútumalapú hozzáférési hitelesítési házirendeket és feltételes házirendeket (pl. hálózat, származási ország, földrajzi helyzet, ismert eszköz stb.) biztosít, és lehetővé teszi az összetettebb, hibrid házirendek testreszabását több attribútum kombinálásával. A kockázati konzol és az eszközök profiljai betekintést nyújtanak a kockázatkezelés hangolásába, hogy segítsék a tervezést és a hibaelhárítást.

A hitelesítés és személyazonosság-kezelés hibrid megközelítésének előnyei:

- Ellenőrzés és átláthatóság a felhasználói hozzáférés felett

- Megalapozott biztonsági kockázati döntések meghozatala

- Gyors megtérülés

- Alacsonyabb költségek mellett működési hatékonyság növeése

- A felhasználók azonosítási módszereinek széles skálája növeli a bizotnságot

- Erősíti a biztonsági és megfelelőségi helyzetet

 

Vállalati szintű hitelesítő adatok egyszerű kezelése

Minden eddiginél fontosabb a hitelesítő adatok teljes életciklusának biztosítása és a különböző csoportok - távmunkások, helyszíni alkalmazottak, alvállalkozók és rendszergazdák - egyedi igényeinek támogatása. Az RSA-val kiküszöbölhetők az olyan gyenge pontok, mint az onboarding folyamat, a vészhelyzeti hozzáférés és a hitelesítő adatok helyreállítása.

A többféle személyazonosság-biztosítási szint és a szabályozási követelmények támogatása érdekében az RSA lehetővé teszi mind a rendszergazdák által vezetett, mind a self-service hitelesítő adatok kezelését, és teljes körű testreszabási és API integrációs képességeket biztosít a meglévő back-office rendszerekbe, folyamatokba és munkafolyamatokba való integráláshoz.

 

Adatközponttól-felhőig megoldás

Több mint 500 tanúsított integrációval megerősítve az RSA rendelkezik a legmegbízhatóbb támogatással a kritikus fontosságú on-prmeise / hibrid / cloud platformokhoz, alkalmazásokhoz és infrastruktúrához, és további több ezer szolgáltatás nyílt szabványokon keresztül támogatott. Ez kiküszöböli a többféle személyazonosság-kezelési megoldás szükségességét, és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít az asztaltól az adatközponton át a felhőig.

 

A legmagasabb szintű rendelkezésre állás és biztonság a hibrid megközelítéssel

A mai üzleti bonyolultságok mellett a szervezeteknek egyszerű, biztonságos és költséghatékony módszerre van szükségük, hogy mindent egy kézben tartsanak - hibrid megközelítésre a hitelesítési és személyazonossági kockázatok kezelésére. Az RSA a nagy rendelkezésre állású, biztonságos, skálázható és kényelmes hibrid platformmal indul harcba, amely on-premise, virtualizálva, felhőben és hibrid felhőben történő felhasználási lehetőségeket kínál a biztonságérzékeny szervezetek számára. Az RSA pedig egyedülálló módon a legmagasabb szintű SaaS (software as a service) rendelkezésre állást biztosítja akár on-premise hibaelhárítási funkcióval.

 

Az RSA elkötelezett a biztonság mellett

Az RSA megoldásaiban világszerte több ezer biztonságérzékeny szervezet bízik. Megoldásaik a hibrid munkavégzés védelme és az üzletmenet felgyorsítása érdekében biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosítanak minden felhasználó számára, bárhonnan, bármilyen alkalmazáshoz. A biztonság és a "trust" minden tevékenységünk középpontjában áll. Ez a termékeik, folyamataik alapját képezi, és ez a az RSA DNS-ébe ivódott. A gyártó elkötelezett amellett, hogy a szervezeteknek a kategóriájában legjobb biztonságos, innovatív személyazonossági megoldásokat, valamint ezek mögött megbízható biztonsági intézkedések álljanak. Mint a személyazonosság- és hozzáférés-kezelésre összpontosító globális piacvezető vállalat, az RSA védi az érzékeny adatokat és növeli ügyfeleik kiberbiztonsági helyzetét.

Az RSA általános biztonsági elvei

Az RSA általános legjobb biztonsági gyakorlatai közé tartoznak az alábbi ajánlások:

- A biztonsági kockázatokért felelős ember / csapat felügyeli az összes biztonsági intézkedés általános helyzetét (belső erőforrások, termékek és szolgáltatások tekintetében is). Ez a csapat felelős a folyamatok, eszközök kialakításáért, fenntartásáért és folyamatos fejlesztéséért, a vállalat egész területén. A csapat rendszeres végez kockázatértékeléseket az RSA összes funkciójára vonatkozóan, irányítsa a fenyegetések modellezését, rendszeres időközönként szkenneléseket és behatolásvizsgálatokat indít, és vezeti a potenciális sebezhetőségek és fenyegetések kivizsgálását.

- Az RSA a legjobb gyakorlatokat követi a fejlesztési környezet, a forráskód és a teljes rendszer kialakítására vonatkozóan, beleértve a mélységi védelmet, a többfaktoros védelmet is. Minden szoftvert rendszeresen tesztelnek - vezető - harmadik féltől származó elemzőeszközökkel, amelyek integrálva vannak a fejlesztési folyamatokba és az automatizálásba.

- Az RSA termékeinek tervezése a fail-secure elv alapján történik, amely biztosítja, hogy a biztonsági ellenőrzéseket nem lehet megkerülni a biztonsági szolgáltatás elérhetetlenné tételével. Ha például az elsődleges hitelesítési szolgáltatások elérhetetlenné válnak, az RSA képes átirányítani azt egy redundáns SaaS (Software as a Service) pontra, vagy egy dedikált on-premise replica szerverre (hibrid modell), vagy helyi offline hitelesítésre. Abban a valószínűtlen esetben, ha ezek közül egyik lehetőség sem áll rendelkezésre, az RSA termékei korlátozzák a hozzáférést.

 

Az RSA folyamatosan fejleszti termékeit, mindig is a leginnovatívabb cégek egyike volt:


 

 

 

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, vagy küldjenek megrendeléseket.

EuroONE weboldala - Telefon: +36 1 4696353
Noreg weboldala - Telefon: +36 1 438 6380
S&T Consulting Hungary weboldala - Telefon: +36 1 371 8000
T-Systems weboldala - Telefon: 1400
NETVisor weboldala - Telefon: +36 1 3712700

Mobile_Phone

Kapcsolat

Telefon: +36 1 371 2 370

Mail: rsa.ecs.hu@arrow.com

RSA cégcsalád

Partneri erőforrások